astro prognoze

ROMANTIČNA VENERA ULAZI U ZNAK RAKA! Evo šta to znači za vaš horoskopski znak (od 7. avgusta)

0

Horoskop otirkva šta vašem znaku od danas donosi romantična Venera u znaku Raka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Rak

Napokon je stiglo vreme za ljubav i romansu. Boginja ljubavi u vašem znaku čini vas neodoljivima i pomaže da privlačite željenu vrstu pažnje. Čini vas i popularnima, što znači da možete promovisati sebe i svoje interese jer će biti privlačni širim krugovima. Ovo je i pravo vreme da se pozabavite svojim izgledom i obnovite garderobu i/ili promenite frizuru.

 

Lav

Sada je vreme da uživate u povučenosti i vlastitoj privatnosti, pa se usredsredite na stvari koje su vam duševna hrana, koje vam daju osećaj sigurnosti, ispunjenosti i celovitosti. Ako je ljubav u vazduhu, verovatno je posredi o kakvom tajnovitom odnosu, i najbolje je da tako ostane. Sreću, ljubav i romansu sada treba naći daleko od radoznalih očiju.

 

Devica

Ovo je za vas izuzetno društveno vreme, kada možete doći u vezu s dragim prijateljima kao i sa svim onim ljudima uz koje se osećate kao kod kuće. U ovom ćete razdoblju biti i vrlo popularni i možete učiniti mnogo za napredak u ostvarenju svojih snova i aspiracija, a time i za to da budućnost bude onakva kakvu želite. Ljubav sada možete naći u svojim društvenim krugovima, a očekuje vas i mnogo radosti sa prijateljima.

 

Vaga

Sad možete učiniti mnogo na promociji svoje javne slike i svetu pokazati svoje lice puno brižnosti, ljubavi i darovitosti. Venera u Raku pomaže da iskažete svoje umetničke, estetske i pregovaračke talente i privući željenu pažnju osoba na visokim položajima.

 

 

Škorpija

Venera u srodnom vodenom znaku Raka otvara nove prilike za sreću, ljubav i romantiku. Mogli biste odlučiti otići na romantično putovanje ili provesti kvalitetno vreme sa porodicom. Probuđena je vaša želja za novim iskustvima koja obećavaju dublju emocionalnu vezu sa ljudima do kojih vam je stalo. Sada možete učiniti mnogo na promovisanju svojih interesa jer javno je mnenje na vašoj strani.

 

Strelac

Rak je znak vrlo različit od vašeg: teži povezivanju, sigurnosti i bliskosti, dok vi najviše volite svoju slobodu, potrebno vam je mnogo prostora i ne volite kad stvari postanu previše emocionalne. Ipak, boravak Venere u Raku za vas je vreme uživanja u većoj intimnosti s nekom osobom. Zato se sad emocionalno uključite – i uživajte. Ovo je takođe dobro vreme za zajedničke finansije, na primer da sredite neke porodične ili poslovne finansijske stvari.

 

Jarac

Venera u Raku naglašava vaše pojedinačne odnose. Čini se kako, kad je reč o finansijama, neko drugi u rukama ima sve karte i toj ćete se osobi morati podrediti, naročito kada je reč o stvarima vezanim uz domažćinstvo. Ili je pak neko toliko šarmantan da vam je teško odoleti toj osobi. Vaš partner (ljubavni ili poslovni) sada bi mogao biti osetljiv i ćudljiv pa ćete morati pripaziti da ne budete grubi prema njemu (što Jarci često zaborave). Dopustite da drugi razvedre vaš svet pokazujući vam svoju meku stranu, a vi se potrudite biti nežni prema njima.

 

Vodolija

S obzirom na vašu izrazitu nezavisnost, Venera u sentimentalnom Raku mogla bi za vaš ukus biti previše sklona vezanju. Ali, u jednom području i vi znate biti poprilično skloni emocionalnoj vezanosti – a to je vaš posao. Venera u Raku daje sjajnu priliku za povezivanje sa kolegama ili zaposlenicima te stvaranje divne porodične atmosfere na poslu, a kako ćete sa veseljem ići na posao, pridoneće i vašoj produktivnosti. Pojave li se kakvi nezgodni emocionalni problemi, rešite ih opažljivo i sa taktom. Pazite da ne povredite nečija osećanja!

 

Ribe

S Venerom u vama bliskom vodenom znaku Raka i u vašem području ljubavi ovo je za vas najromantičniji deo godine! Mogli biste uživati u romantičnoj ljubavi s nekim uz koga se osećate posebno i dovoljno sigurno da možete otvoriti svoje srce. Venera u Raku je predivno vreme za povezivanje sa decom i za začeće. To je sjajno vreme i za Ribe koje rade u kreativnim zanimanjima i uopšteno razdoblje kreativnosti, radosti i sreće.

 

 

makonda-tracker