astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST: Ovnovi, ukoliko ste u braku, spremni ste da sa voljenom osobom razgovarate na temu dece.

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Nije povoljan dan za posao. Potrudite se da ne pravite veće greške kako ne bi kasnije bili nezadovoljni. Ukoliko ste u braku, spremni ste da sa voljenom osobom otvorenije razgovarate na temu dece. Problemi sa stomakom.

 

BIK

 

Izbegavajte preterivanje kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ste skloni tome da se zatrpate obavezama. Vaše impulsivno ponašanje bi moglo da vam ugrozi odnos sa partnerom, skloni ste svađama. Problemi sa sinusima.

 

 

BLIZANCI

 

Finansije su vam sada slaba tačka i zbog toga se osećate nekako uzdrmano. Niste baš zadovoljni svojom poslovnom situacijom. Niste sigurni u svoja osećanja trenutno. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja je osetljiva.

 

RAK

 

Na polju posla sada jako malo stvari zavisi od vas. Moguće je da ne osećate da ste spremni za veće promene. Delujete nezainteresovano iako se zapravo samo plašite da voljenoj osobi pokažete osećanja. Glavobolja.

 

Nastavak  na sledećoj strani!

foto: Shutterstock

LAV

 

Moguće je da imate utisak da je dosta toga sada protiv vas kada je u pitanju poslovno polje. Moguće je da ste ljubomorni i da vam nije lako da kontrolišete svoju posesivnost u odnosu sa partnerom. Podložni ste depresiji.

 

DEVICA

 

Potrudite se da ipak budete malo diplomatičniji kada je u pitanju vaše polje posla. Izbegavajte sukobe. Želite novu ljubav iako sa starom još niste do kraja raskrstili. Pred vama je period koji je nestabilan. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

VAGA

 

Potrudite se da se danas ne izlažete poslovnim rizicima kako ne bi imali veće probleme na ovom polju. Moguće je da osećate da je vreme da se stavi tačka na vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ukočenost vas muči.

 

ŠKORPIJA

 

Potrudite se da se posvetite svom poslu maksimalno. Izbegavajte probleme zbog nedostatka pažnje i koncentracije. Dopada vam se osoba koja je misteriozna i ne otkriva vam previše o sebi. Problemi sa holesterolom.

 

Nastavak na sledećoj strani!

foto: Shutterstock

STRELAC

 

Potrudite se da sa poslovnim saradnicima nađete zajedničko rešenje, da ne radite sve samo na svoju ruku. Očekuje vas period u kojem možete imati manje ljubavne probleme u odnosu sa partnerom. Ukočenost vas muči.

 

JARAC

 

Očekuje vas prilično povoljan dan kada je u pitanu polje posla. Zadovoljni ste svojim okolnostima. Možete da očekujete da ćete u odnosu sa partnerom uspeti da ostvarite razumevanje. Pazite na krvotok.

 

 

VODOLIJA

 

Sklapanje novog dogovora na polju posla vam dolazi. Bićete zadovoljni aktuelnim promenama. Flertujete i spremni ste da napravite prvi korak kako bi došli do nove ljubavne veze. Mogući su manji problemi nogama.

 

RIBE

 

Nastavlja vam se dobar perod u kojem ćete na poslovnom polju imati stabilnost i ostvarenje ciljeva. Osećate se dobro pored partnera sa kojim planirate brak i decu. Zadovoljni ste vašim odnosom. Moguće je da ste skloni gojenju.

 

 

 

 

makonda-tracker