astro prognoze

POSEBNO UTIČE NA POLJE LJUBAVI I ROMANTIKE! Venera je u post-retrogradnoj fazi, evo šta možemo očekivati (do 6. avgusta)

0

Ovako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na emotivne odnose!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Takođe, sada je trenutak da napustite odnose za koje odavno znate da više nemaju smisal. Neke stvari ne vredi spašavati, naročito ako ste probali bezbroj puta.

 

Težak deo koji Venera donosi jeste da se osećamo osećamo frustrirano želeći da idemo napred, a da još uvek nismo jasno odredili ciljeve i planove.

Pročistite prostor u svojoj duši, fokusirajte se na ono što želite da iskoristite i dopustite da vas preplavi energija obilja.

 

Od 29. jula do 6. avgusta očekuju nas velike promene i spremni smo da prihvatimo magičnu energiju koja nas podstiče da težimo ka novim snovima i napravimo konkretnu pozitivnu transformaciju.

Mnogi naši izbori i odluke doneće više sreće i ispunjenja.

 

Dok se prva polovina godine bavila učenjem, druga polovina se bavi donošenjem izbora, prekidom toksičnih odnosa, kreiranjem novih, pronalaženjem sebe i pronalaženjem radosti. Bićete srećni i shvatićete da nikome ništa ne dugujete, posebno ako se žrtvujemo u procesu samoostvarenja.

 

Ovo je period za istinski podsticaj napred, bez stega prošlosti - krežemo se ka budućnosti koja nas čeka otvorenih ruku.

 

 

makonda-tracker