astro prognoza

KONFUZNE I TURBULENTNE SITUACIJE: 3 VELIKA pomračenja nose nam BROJNE IZAZOVE

0

3 velika pomračenja doneće nam brojne izazove - evo šta nam sve sudbina donosi u narednim danima!

 

Međutim, kada planete izgledaju tako "čudno" u odnosu sa Mesecom, to ne mora da znači da će sve biti negativno! Može biti upravo suprotno! Moramo se aktivirati na nekim poljima kako bismo spremno ušli u Mesečev proces i kako bismo se konačno pomerili sa mrtve tačke. Umesto da na "prvu loptu" reagujete burno i prepustite se strastima prvog utiska, prvo sačekajte da vidite kako će se klupko sudbine zaista razviti.

 

U danima pre prvog pomračenja suočićemo se sa svim izazovima koji nas muče i situacijama gde je komunikacija neophodna. Analiziračćete sve što mislite da može poći po zlu kako biste se pripremili za novi žiotni plan koje pomračenje od nas zahteva. Naučićemod a menjamo stvari i izvučemo najbolje iz cele situacije. Budite pažljivi tokom komunikacije i pokušajte da regulišete svoj ego.

 

Ovo je period istine, trenutak kada moramo videti stvarnu sliku. Vreme pre punog Meseca i pomračenja podstiče nas da se oslobodimo nemira, što je više moguće.

 

Javlja se jedna velika konfuzija, jer susret sa istinom može biti vrlo bolan. Zapamtite da je sve rešimo - samo promenite način na koji radite.

Neke prepreke su tu sa razlogom i mogu uroditi plodom. Prihvatite ih, suočite se sa njima i nastavite da rastete.

 

 

makonda-tracker