astro

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja

0

Tri stvari obeležavaju horoskop za april 2020. godine, a samim tim – govore i kakvu će nam energiju on doneti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

BIK

 

Ljubav

Prva dekada meseca nije povoljna u vašim emotivnim relacijama. Prisutno je dosta nervoze i povišene energije – partnerovo ponašanje vas može neprijatno iznenađivati a oboje ćete biti skloni naglim i impulsivnim potezima i odlukama.

U ovom periodu pokušajte da energiju preokrenete na pozitivnu stranu na taj način što ćete pronaći zajedničke aktivnosti koje vam oboma donose dobro raspoloženje i koje dovode do lepih promena.

Ostatak aprila je vrlo korektan – jednom kada se unutrašnje tenzije spuste, shvatićete da se itekako možete složiti i uživati u zajednički provedenom vremenu.

Slobodni Bikovi mogu tokom prve dekade imati neprijatnosti od strane osoba koje su previše nasrtljive ili koje vas smaraju konstantnim pokušajima da vas uvuku u komunikaciju. Poslednja dekada meseca budi velike strasti i uvodi vas u vreme kada ćete biti sigurni da ste pronašli ono što ste želeli.

 

Posao

Do desetog aprila je prisutna velika neizvesnost, pa čak i konflikti vezani za poslovni segment. Pritisak od strane nadređenih može biti naročito naglašen a neke njihove odluke vas mogu iznenaditi. Trudite se da vi ne potencirate na raspravama – ovo su prolazni momenti koji će ubrzo splasnuti. U suštini, stvari će polako početi da postaju i jasnije i mirnije od ulaska u treću dekadu meseca.

Ukoliko se vaša firma bavi prodajom preko interneta ili nekim vidom trgovine – proći ćete neuporedivo lakše kroz april mesec.

 

Zdravlje

Nemojte gomilati nervozu. Pronađite način da je izbacite, najpre kroz fizičku aktivnost. Respiratorni sistem će vam biti osetljiv u periodima naglašenijih vremenskih promena.

 

BLIZANCI

 

Ljubav

Za one u vezama i braku ovo je generalno gledno, pozitivan period.

Venera u vašem znaku davaće vam sposobnost da na lakši način izađete na kraj sa potencijalno neprijatnim situacijama koje mogu biti aktivne u prvih desetak dana aprila kada može biti naglašenija i ljubomora, ali postojati i jak unutrašnji pritisak i kod vas i kod voljene osobe.

Jednom kada ovo prevaziđete i raščistite situaciju – očekuje vas do kraja meseca uglavnom dobro raspoloženje i međusobni sklad koji bi eventualno mogle pokvariti samo rasprave oko finansija.

Postoji dobar preduslov da ćete uspeti oko svega da se dogovorite, pa iskoristite prednosti koje vam ovaj period daje. Slobodni Blizanci sa Venerom u polju ličnosti svakako će privući više udvarača, ali i sami biti skloni flertovanju i sedenju na par stolica odjednom.

U ovom periodu se mogu pokrenuti nove emotivne priče, ali njihova trajnost i tok su pod velikim znakom pitanja.

 

Posao

Olakšanje u poslovnom segmentu će biti prisutno naglašeno od ulaska u drugu dekadu aprila.

Dobićete priliv nove energije, magla oko vas će početi da nestaje i biće vam jasno na koji način i kuda se trebate usmeriti.

Koliko god to u trenutnim okolnostima izgledalo kao čudno – vi ćete privlačiti poslovne prilike i u ovom mesecu imati mnogo dogovora i kvalitetne komunikacije i sa starim ali i sa novim saradnicima. Promene koje se dešavaju vezano za posao vrlo brzo će pokazati svoju pozitivnu stranu.

 

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca ste jako osetljivi, i fizički i mentalno. Poradite na svom imunitetu, ali isto tako – u ovim danima pronađite način da izbacite nagomilanu negativnu i presirajuću energiju.

 

RAK

 

Ljubav

Sve se u ovom mesecu zasniva na sigurnosti. Koliko se osećate emotivno sigurno i stabilno u postojećim emotivnim relacijama – toliko ćete biti sposobni da voljenoj osobi pružite.

Sada vam je jako potrebna toplina, razumevanje i osećaj zaštićenosti i ukoliko vam partner to bude pružao – lakše ćete izlaziti na kraj sa bilo kojom situacijom tokom aprila. No, ukoliko se partner postavi hladno, presirajuće, dominantno ili čak ljubomorno – postoji opasnost da kroz ovaj period prođete prvenstveno u unutrašnjem neskladu i da preispitujete odnos u kojem ste, ali i sebe.

Slobodni Rakovi – sigurno je da ćete tokom aprila imati interesantne komunikacije, čak flertove sa jednom ili više osoba. Sada se sve odvija na nekoj lakoj, lepršavoj, neobaveznoj bazi – to će vam negde i prijati jer vas opušta i donosi vam pozitivno raspoloženje. Lepa komunikacija sa suprotnim polom učiniće da se osećate dobro.

 

Posao

Prva polovina meseca je promenljiva i u tom periodu ćete češće nego inače biti u nekoj vrsti konflikta, ili sami sa sobom ili sa onima sa kojima sarađujete. Nekako vam je teško da se prilagodite, ili na okolnosti ili na energiju onih koji su oko vas i bićete rastrojeni ili prilično nervozni.

Promene u načinu funkcionisanja nisu ono što vam trenutno prija i trebaće vam vremena da ih prihvatite. Drugi deo aprila je lakši, donosi da se vaša pozitivna energija budi i da sa radošću krećete u nove planove.

 

Zdravlje

Smirujte unutrašnju nervozu fizičkom aktivnošću, ali i nekim relaksirajućim momentima. Više se posvetite sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker