astro

FINANSIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP: Otkrijte šta možete očekivati na planu novca u FEBRUARU 2020.

0

Mesečni horoskop za februar 2020. godine za novac, posao i finansije obeležiće pun Mesec 9. februara i retrogradni Merkur 17. februara

 

LAV

 

Vaša novčana situacija neće se preterano menjati, dragi Lavovi, u ovom mesecu jedine probleme i teškoće mogu vam doneti neki neočekivani zahtevi treće strane.

 

Izbegavajte da se oslanjate na bilo čiju pomoć, nemojte uletati u neke veće kupovine, a naročito ne u one koje niste dobro promislili. Sve što vam se predstavlja kao jedinstvena i fenomenalna prilika koju ne treba propustiti krije obično veliko razočarenje iza toga "sad ili nikad".

 

Na poslu vas može iznenaditi žar borbe za lidersku poziciju. Sve će zavisiti od vaše sposobnosti da predstavite svoje planove, ali treba da se čuvate kako perfekcionizma tako i samokritike.

 

Moguće su epizode stresa, anksioznosti pa čak i nekih psihosomatskih poremećaja.

 

DEVICA

 

Ako ste ispravno predvideli svoje troškove za ovaj mesec, drage Device, sve će biti u redu, finansije će u februaru biti stalno u plusu.

 

Nemojte sebi dozvoliti da zapustite detaljne napomene o svim troškovima koji vas čekaju jer vas u suprotnom može iznenaditi prilična konfuzija.

 

Mnogi pripadnici znaka imaju velike šanse za privlačenje novog posla, novih klijenata i projekata. Odličan je trenutak za one projekte od kojih veliku korist ima i šira zajednica. Dobar je poslovni momenat za sve koji se bave prodajom, za zaposlene u sferi umetnosti, kao i za individualne kreativce.

 

Možete imati problema u vezi s kontrolom nad nekom imovinom u deobi ili neko ne želi da vam nešto prepusti bez velike diskusije. Naučite da ipak verujete ljudima čak i ako u prvi mah deluju previše uštogljeno za vaš ukus. Budite fleksibilni da bi vam se fleksibilnošću uzvratilo.

 

 

VAGA

 

Veoma pozitivan razvoj događaja na finansijskom planu moguć je tokom celog februara, drage Vage.

 

Promene se mogu odnositi na vašu ličnu ili porodičnu imovinu, kao i na izvesne vrednosti koje možda s nekim delite, navodi Lepa & Srećna.

Mogući su i otpori tim promenama, ali će one ipak biti sprovedene i daće veoma dobre rezultate na duže staze.

 

Veoma je važno organizujete sva poslovna pitanja pre retrogradnog Merkura, kao i da obezbedite rezerve za sve što može da bude predmet iznenadnih zahteva.

 

Na poslu posebno izbegavajte glasine i pronošenje nekih zlonamernih komentara.

 

Potrudite se da vaša komunikacija bude što jasnija, da izgradite što bolji odnos sa kolegama i da konfrontaciju smanjite na najmanju moguću meru.

 

Sve do 18. februara teče "zlatni period" za vaš lični razvoj i napredovanje pa isplanirate taj period za ono što vam posebno leži na srcu.

 

ŠKORPIJA

 

Izuzetno povoljan period za vas je u prvoj polovini februara, drage Škorpije. Tada će svega biti u izobilju a svi koji gaje preduzetnički duh mogu da prave velike planove.

 

Međutim, budite i oprezni kad je u pitanju investiranje većih suma novca u rizičnije poslovne poduhvate. Analizirajte ko je za šta zadužen, jer brz profit ne ide bez velike odgovornosti.

 

Od punog Meseca počinje i period opasnosti po javni imidž i reputaciju, pazite da ne dođe do napada iz javne sfere ili sa društvenih mreža.

 

Tokom retrogradnog Merkura vaš ugroženi sektor su kreativni projekti pa jednostavno potražite nove načine da izrazite svoje talente. Važno vam je da vas drugi razumeju, planirajte pažljivo šta ćete reći u radnom okruženju i vratite se na spornu temu više puta ako je to potrebno, samo da ne ostanete nedorečeni.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker