astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Idealno je vreme da obnovite STARO prijateljstvo

0

Zvezde nam i ovog vikenda najavljuju kakvi će uticaji biti dominantni i kako da izbegnemo potencijalne konflikte.

foto: Profimedia, Photo by GARO/PHANIE/REX
foto: Profimedia, Photo by GARO/PHANIE/REX

Od petka nas prati uticaj Meseca koji je sve vreme u izdržljivom Jarcu, pa se možemo dosta fokusirati na rad i poslovnu sferu. Na emotivnom planu, može postojati određeni vid distance ili hladnoće ukoliko pokušamo da negiramo svoju nežnu stranu. Potrebno je ispratiti svaki vid “unutrašnje neudobnosti” i pronaći smisao u akcijama koje preduzimamo.

 

To je takođe i mogući razlog zašto se osećamo pomalo usamljeno, pomalo neraspoloženo.

 

Hvata nas i mala šoping groznica, ali treba zadržati praktičan pristup svemu i kupovati ono što nam treba, a ne ono što želimo.

 

U subotu, Mesec u Vodoliji konačno otvara vrata lepim druženjima. Ovo je idealno vreme koje treba provesti obnavljajući stara prijateljstva. Ako ste raspoloženi da uradite nešto dobro i za svoju lokalnu zajednicu, utoliko bolje.

Budući da će u subotu Merkur biti u sekstilu sa Saturnom, vratiće nas na neku odluku koju smo doneli u prošlosti, ali smo čekali na trenutak njene realizacije.

 

Ovaj dan je povoljan za sve pregovore i dogovore i biće važno da poštujemo vreme i budemo tačni. Možete napraviti svoj raspored događaja ili organizovati sve predstojeće poslove.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker