astro

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2019: Velika astro predviđanja za svaki horoskopski znak

0

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine obeležiće ulazak Jupitera u znak Jarca, gde ga već čekaju Saturn i Pluton. Važno je da postupamo promišljeno, disciplinovano i posvetimo se ostvarenju ciljeva.

foto: Profimedia

Lav

 

Početak meseca je pravo vreme za nove izazove. Na poslu je situacija nepromenjena a vi želite promene, jednostavno su vam preko potrebne. Upali ste u kolotečinu i potrebno vam je neko ili nešto da vas iz toga izvuče, pošto ne možete to sami.

 

Praznici se bliže ali niste raspoloženi da i dalje gledate ista lica i da vodite iste priče iz godine u godinu. Želite da vidite neka nova mesta i da upoznate neke nove ljude, potrebna vam je promena više nego ikada ranije.

Ne prija vam da vas stalno neko nadgleda i da vas stalno neko zapitkuje gde idete i sa kim se viđate. Po prirodi volite slobodu i teško se navikavate na to da vam neko tu slobodu sputava.

 

Prva polovina meseca će vas naterati da dobro razmislite u kom pravcu želite da se vaša ljubavna veza razvija i da li uopšte želite da se dalje razvija.

Budite iskreni prema sebi i prema drugima kako kasnije neko ne bi bio povređen.

 

Hronični problemi koji su karakteristični za ovaj period godine vam opet donose neke zdravstvene neprilike. Ali, već znate da na to ne možete toliko da utičete, jednostavno morate da prihvatite to vaše stanje i da čekate da prođe samo od sebe.

 

 

Devica

 

Previše ste dozvoljavali da vas drugi koriste i upotrebljavaju kako su hteli. Ako ste dobra osoba i želite drugima da pomognete, to ne znači da svako može od vas da traži šta mu je volja.

 

Ovog meseca će vam se konačno otvoriti oči, shvatićete za neke osobe kakve su i da vam ne žele dobro.

 

Ponekad slobodno možete da kažete ne, imate pravo na to, imate pravo da nešto ne uradite ukoliko to ne želite i ukoliko stvarno nemate vremena da nekome pomognete.

 

Decembar je vreme kada veliki broj ljudi osećaju strast i jake emocije prema voljenoj osobi. To se odnosi i na vas. Druga nedelja decembra je idealno vreme da popričate sa voljenom osobom iskreno i bez ustručavanja. Recite svom partneru koliko su vaše emocije jake i koliko želite da vaša veza uspe i da se razvija u budućnosti.

 

Nemojte se bojati da pokažete svoja osećanja, to će vam biti uzvraćeno na najlepši mogući način.

 

Promenili ste život iz korena i sada vam je potrebno neko vreme da se naviknete na novo okruženje, nove osobe i nove okolnosti sa kojima se prvi put susrećete. Ipak, znate i sami da je ovo jedna od boljih odluka koje ste doneli, i znate i sami da je potrebno malo vremena da se adaptirate na sve to. Uskoro će biti dosta lakše…

 

 

Vaga

 

Naučite u decembru da kanališe svoju energiju na prave stvari i na prave osobe. Tokom cele godine ste trošili i rasipali energiju totalno nepotrebno i niste uspeli da ostvarite ono što ste zacrtali.

 

Previše ste imali ideja, ali nedovoljno jasno definisanih planova kako te ideje sprovesti u delo, i veliki broj ideja je ostalo na početku a znate i sami da su ideje kvalitetne i da su imale dosta potencijala.

 

Usled toga potrebno je da na početku ovog meseca odvojite manji broj projekata koje ćete gurati i, samim tim, uspeh će biti zagarantovan.

 

 

Škorpija

 

Pod uticajem mnogih faktora poslovni odnosi neće biti baš sjajni ali će i to proći. Jednostavno ne možete da nađete zajednički jezik sa saradnicima i to vam nikako ne ide od ruke.

 

Tvrdoglavost nije vrlina i to morate da shvatite, ali isto tako ne vredi ni da svakom dopuštate da vas gazi i da vas koristi da radite poslove koje uopšte ne spadaju u vašu oblast.

 

Biće potrebni brojni kompromisi sa obe strane kako bi se odnosi na radnom mestu poboljšali u sledećem vremenskom periodu i zato je potrebno mnogo truda i energije.

 

Emotivni život vam je oduvek bio u haosu, ni ovog meseca ne očekujte nešto previše drugačije. Stalno ste razapeti između sadašnjosti i budućnosti i nikako ne možete da se oslobodite nekih osoba koje viđate svaki dan, a ne želite više da ih viđate, čak ne ni slučajno. Ne možete da gledate u budućnost ako i dalje gajite emocije prema nekim bivšim partnerima i to mora da vam bude jasno…

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker