astro

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Proverite šta vas čeka na planu ljubavi, posla, zdravlja

0

Mnogo turbulencija, ali i dobrih prilika čekaće vas ovog oktobra...

mesečni horoskop
mesečni horoskopfoto: Profimedia

LAV

 

Ljubav

Tenzija pa smirivanje, rasprave pa ublažavanje i sređivanje situacije, ljubomora pa opuštanje, žučna komunikacija pa dogovaranje....u suštini, mislim da vam je jasno – Lavovi kao da u ovom mesecu neće moći da uhvate jedan pravac i da ga se zajedno sa voljenom osobom drže, nego će non stop imati oscilacije. Vas dvoje kao da nećete ili ne možete istinski da čujete jedno drugo, nego sve doživljavate previše lično i drastično. Neki od vas možda vole ovakve, prezačinjene, pikantne periode sa voljenom osobom....ali ako ste od onih koji bi ipak mirniju i stabilniju situaciju – moraćete dobrano da poradite na komunikaciji i toleranciji.....Oni koji su slobodni – dešavanja sa suprotnim polom svakako ima tokom oktobra, ali sve to nekako krene, pa stane....kao da ne postoji pravi kontinuitet...A možda ne postoji prava osoba, pa iz tog razloga sve ide tako zbrda zdola....U drugom delu meseca može se pojaviti interesantna osoba sa kojom će vam to flertovanje i udvaranje jako prijati....Veza ipak u novembru....

 

Posao

I poslovno je ovo pomalo naporan mesec. Da se razumemo, to ne znači da je on loš već da će vam dešavanja na dnevnoj bazi oduzimati dosta energije. Moraćete sebe da dajete stopostotno – rezultata će biti, ali ne onakvih kakvima se vi nadate ili kakve očekujete. U prvoj polovini meseca ćete se suočiti sa mnogobrojnim preprekama i čestim promenama ili blokadama u dogovorima. Iako ćete vi sve ovo uspešno „ispeglati“, ovo će vas umarati. Po pitanju finansija – pa, onako – vrlo promenljivo.

 

Zdravlje

Oktobar vam nikada ne prija nešto naročito, pa će to biti slučaj i sada. S jedne strane – potrebno vam je više relaksacije i odmora. Sa druge – neophodno je da praktikujete neku fizičku aktivnost.
 

DEVICA

 

Ljubav

Odnos sa partnerom nije ni malo loš tokom oktobra, ali ga neke sitnice mogu kvariti. Te sitnice će se uglavnom vezivati za vašu povremenu nesigurnost, nalete ljubomore, na pokušaje da proniknete da li voljena osoba nešto krije od vas. Ono što je interesantno jeste da vi partneru nećete ni otvoreno govoriti niti otvoreno pokazivati ono što se dešava u vama – uglavnom će to biti samo naznake koje će druga strana ponekad umeti da protumači, a ponekad će jednostavno preći preko njih...U suštini, vi se nećete boriti sa voljenom osobom, već sami sa sobom i tokom većeg dela meseca kao da ćete nositi neki grč u sebi i teško se opuštati. Oni koji su slobodni – oktobar vam daje mogućnosti za nova poznanstva od kojih bi jedno itekako moglo da se pretvori u ozbiljniju priču. Ovde postoji neka specifična situacija – ili razlika u godinama, ili nešto drugo što je pomalo ometajući ili usporavajući faktor, ali ovo su stvari koje se daju prevazići. Poslednjih nedelju dana u mesecu mogu doneti pravi ljubavni početak.

 

Posao

Mnogi vaši planovi se pokreću, dolazi do bržeg razvoja događaja i vi ćete se odjednom naći u situaciji da morate da jurite na više strana. E sad, koliko god da se jedan deo poslovnog segmenta ubrzao, sa druge strane – baš u krucijalnim momentima može doći do neke forme zastoja. Ograničavajuć faktor mogu biti finansije, pa je moguće da ćete konkretizaciju morati da ostavite za novembar, a sada da se bavite samo papirologijom i pripremom. Ne brinite, tek ulazite u pravi, odličan period za posao.

 

Zdravlje

Osetljivo je grlo i disajni putevi. Tokom prvih desetak dana u oktobru više obratite pažnju na saobraćaj. U tom periodu moguće su i virusne prehlade.


 

 

VAGA

 

Ljubav

Vi i partner ste tokom oktobra zaista potrebni jedno drugom. Kroz savet, kroz podršku, kroz pružanje ljubavi i strasti, a neki put i samo kroz to što ćete „biti“ jedno pored drugog – sve to će činiti da se oboje osetite kompletno, ispunjeno, svrsishodno. Ukoliko se ne potrudite da funkcionišete na ovaj način – oboje ćete biti u nekoj formi pada, zatvorenosti, usamljenosti....Oboje ćete se povući u sebe sa milion i jednim pitanjem i isto tako – milion i jednom sumnjom i nesigurnosti u glavi. Ovo je mesec kada morate istinski naučiti šta znači MI i ponašati se u skladu sa tim. Jer, zajedno jeste jači....Oni koji su slobodni – udvarače ćete sigurno privući i na tu temu nema šta posebno da se kaže. No, jedno je flertovati i zabaviti se a nešto potpuno drugo pronaći osobu sa kojom se može trajati. Imaćete par „stranputica“ i to uglavnom u prvom delu meseca – možda skrenuti u neku avanturicu, možda se zaneti komunikacijom preko društvenih mreža...ukoliko budete strpljivi i sačekate, drugi deo oktobra će vas nagraditi ljubavlju..

 

Posao

Poenta tokom oktobra nije jurcati na sve strane i trošiti snagu, već umeti da sačekate pravi trenutak za delovanje. Ovo je mentalno naporan period za vas jer vas nešto iznutra tera na akciju, tera da se bacite u prve borbene redove i pojurite iz sve snage....dok drugi deo vas uporno opominje i šapuće i traži da obratite pažnju na suštinu, ne samo na formu. Ukoliko budete srljali, izvesno je da ćete se suočiti sa preprekama koje su u ovom trenutku prevelike. Ukoliko budete išli glavom – dobićete pozitivne rezultate.

 

Zdravlje

Period u kojem je potrebno više se posvetiti sebi, graditi i očuvati imunitet i pronaći dovoljno prostora za odmor koji vam je sada neophodan.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

Skoro cela prva polovina oktobra obojena je nekim tipom nervoze u partnerskim odnosima. Vi možete svaljivati krivicu na voljenu osobu i govoriti da su u stvari njeni postupci razlog za vaše burne reakcije, ali bojim se da to nije baš tako kao što vi volite da predstavite. U suštini, problem zaista leži u vama i u nekoj nemogućnosti vašoj da prevaziđete ono što vas muči – da li je to vaša ljubomora, da li pokušaji da kontrolišete voljenu osobu, da li su to talasi nesigurnosti i strahovi ili prosto ono da ste sami sebe uspeli da ubedite kako vi činite mnogo, a druga strana ništa....U stvari, nije ni važno šta je pravi razlog, poenta je u tome da se morate dogovoriti sami sa sobom, ali i imati više vere u osobu sa kojom ste. Borba sa sobom je uvek najteža, ali vi to sada možete da izvedete. Šanse da se „pronađete“ na pravi način i sami sa sobom, ali i sa partnerom postoje, naročito tokom drugog dela meseca. Oni koji su slobodni – iako ćete vi delovati dosta povučeno i van društvenih dešavanja i tokova – postoji osoba koja vas intrigira i sa kojom će stvari odjednom početi da se zahuktavaju....da li je to „ono pravo“ – pa, videćemo....

 

Posao

Neke velike promene i veliki planovi počinju da se rađaju, prvenstveno u vašim glavama. No, to je tek početak. Vrlo ćete oprezno početi da „ispipavate“ tržište, da se raspitujete kod osoba za koje znate da vam mogu dati pravi savet, prosto rečeno – bacaćete mamce i „loviti“ ono što vam je važno i što će vam u narednom periodu, tj novembru i na dalje – biti od ogromne koristi. Svoje svakodnevne poslove ćete obavljati standardno i niko neće primetiti da se u vama vrši priprema za velike nove poslovne poteze.

 

Zdravlje

Fizički – imate višak energije i potrebno je da je izbacite kroz fizičku aktivnost. Mentalno ste u oktobru u nekoj formi pada – zato vam je potrebno više sna.


Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker