astro

VREME KADA LJUBAV POSTAJE PRAKTIČNA: Šta nam donosi Venera u Devici?

0

Venera 21.08. završava svoj tranzit kroz znak Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Device i svoju demonstraciju ljubavi svodi na minimum. Procena ljubavi je drugo ime za Veneru u Devici. 

 

foto: Shutterstock

Venera će se 24. avgusta naći u konjunkciji sa svojim astrološkim parom, muškim principom, Marsom. Veze će proći kroz fazu transformacije i milom ili silom suočiće se sa svim potisnutim frustracijama i teškoćama. Sada će vam smetati sve ono što do sada niste primećivali, ili jeste, ali vam je bilo manje bitno.

 

Venera će 26. avgusta praviti trigon s Uranom u Biku pa ljubav dolazi iznenada, tamo gde se najmanje nadate ili u odnosu u kojem ste počeli gubiti strpljenje. Ovo su i trenuci kada se rađaju nekonvencionalne ljubavi, drugačije, originalne, s ljudima iz daljine, slobodne, bez okvira i stega i samo takve mogu uspeti. Uran je retrogradan pa vas može iznenaditi glas osobe iz prošlosti.

 

Regeneracija na emotivnom planu koja je, ruku na srce, potrebna većini, imaće priliku da se dogodi kada Venera bude pravila aspekt trigona sa Saturnom (1. septembra) i Plutonom (7. septembra). Konačno ćemo se suočiti sa svojim osećanjima, odbaciti strah, paranoju i brigu i prelomiti za neke nove dane.

 

Nove osobe dolaze tek kad stare pustimo iz srca. Ovo su dani kada shvatimo ko je osoba s kojom želimo biti, kada se rađaju ozbiljni odnose sa stabilnim, iskusnim partnerima i onima koji znaju što žele.

 

 

 

makonda-tracker