SUDBINE!

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST DONOSI TOLIKO LJUBAVI! Proverite kakva je situacija kada je VAŠ ZNAK U PTANJU!

0

Mlad Mesec 1. avgusta najavljuje dane preokreta i konačnog završetka započetih

 

foto: Profimedia

LAV

Sada je vaš mesec i vi treba da se osećate dobro. Pojedini Lavovi imaju strah da svom partneru iznese šta misli i oseća da partner ne odreaguje burno ili pokvari njihovu harmoniju. Kod vas je uglavnom prisutna nesigurnost sa partnerom u ljubavi.

Pojedini Lavovi mogu svoju neku dugogodišnju vezu baš u ovom mesecu prekinuti pa iako je oboma teško shvatate da je tako najbolje. Da bi izbegli neko nezadovoljstvo i nervozu provodite vreme sa dragim ljudima i nekim relaksacijama koje vama prijaju. Poslovni i finansiski aspekti kreću na bolje od sredine meseca i krajem meseca. Od prošlih poslova sada se oporavljate. Mnogi Lavovi imaju dosta oslabljen imunitet pa se treba čuvati prehlade.

 

DEVICA

Kod vas se dešava gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini srećnim i zadovoljnim već čak naprotiv želite da ga menjate jer vas ubija svakodnevna rutina. Emotivno u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte sa partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene sa drugom osobom koja se nudi.

Pojedine osobe mogu uspešno da sede na dve stolice ali to nije dobro za vašeg partnera a ni pošteno sa vaše strane.

Vi ste važili za veoma lepu i zgodnu osobu sa dosta pohvale i komplimenata a u poslednjim mesecima ste se mnogo opustili usled sedenja, unošenja nezdrave ishrane, pušenja, alkohola i izlasci koji vam štete. Vreme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da bi ponovo bili srećniji.

 

VAGA

Kod vas se dešavaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali. Pojedine Vage mogu i da uspeju, ali ne svojim trudom već spletom srećnih okolnosti. Sada nije vreme za veće poslove pa se opustite i sačekajte svoju priliku za uspeh.

Emotivno dajete sve da budete srećni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu i nikako da krene nekim boljim tokom. Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele da dignu ruke od svega i pobegnu glavom bez obzira. Vi ste se prosto pomirili sa tim da je život borba.

Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče nagasak je na grlu i alergijama pa svakako treba da se obratite lekaru da ne pređe u hronično.

 

ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije imaju povoda za slavlje jer su uspele poslovno sve da realizuju što su planirale. Još nije vreme za veće opuštanje jer sledi mnogo više posla i obaveza. Pojedine osobe mogu imati i prekovlremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja sledi veći priliv novca.

Emotivno može se desiti da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate da to i ne primeti. Sada je vreme da se više ne patite i čekate već potražite novu ljubav. Treba da zapamtite da ništa ne može na silu čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte. Zdravstveno ne prestoje veći problemi pa ako imate problem sa nesanicom na tom polju nešto preduzmite prirodnim preparatima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker