astro

VEČERAS NAS OČEKUJE POMRAČENJE MESECA: Na površinu izlaze TAJNE, jake emocije, nesigurnosti i STRAHOVI!

0

Šta možemo očekivati od ovog pomračenja zavisi od horoskopskog znaka, ali ono nas poziva na otpuštanje svih osećanja koja nas bole, tište, čine okovanima i onemogućenima u stvaranju boljih životnih okolnosti.

foto: Profimedia

 

Pomračenje vas može pozvati i na pronalaženje mira s onim što je bilo. Jesu li vaša očekivanja realna? Možete li oprostiti?

 

Moguće su intenzivne emocionalne reakcije ili potreba da se učvrstimo na pozicijama moći, bez obzira je li reč o privatnom ili poslovnom životu jer smatramo da tako sve imamo pod kontrolom. 

 

Nije isključeno da na površinu izađu i neke tajne, nešto što je potisnuto ili skriveno, a što nas može voditi ka kvalitetnoj promeni. 

 

S obzirom na poziciju Venere koja se nalazi u blizini severnog Mjesečevog čvora i nasuprot Saturna, nešto bitno se može promeniti i u našem ljubavnom životu.

 

foto: Profimedia

 

Nekad ovaj aspekt može donijeti prekid lošeg odnosa, nekad i pokušaj povratka bivše ljubavi, ali najveći su izgledi da će na površinu izbaciti neke naše nesigurnosti i strahove koji nas sprečavaju da živimo ljubav kakvu priželjkujemo.
 

U novim ljubavnim počecima može biti primetna razlika u godinama, neko može biti zauzet ili emotivno nedostupan. Možda vam u život i dođe osoba koja će vam olakšati proces odvajanja od prošlosti ili vam pomoći da objektivnije sagledate svoju ulogu u odnosu. Uticaj Neptuna može stvoriti jedan novi zanos, novu nadu i shvatanje da postoji izlaz iz svega što nam se događa. Pitanje je samo želimo li promenu ili se držimo starih i poznatih uloga koje nas sprečavaju da rastemo i ostvarujemo bolje za sebe.

 

Ovo pomračenje Meseca najviše će uticati na pripadnike kardinalnih znakova, Ovna, Raka, Vage i Jarca, kao i na one koji imaju podznak u tim znakovima.

 

 

makonda-tracker