astro

SVAKO ĆE DO KRAJA GODINE IMATI NAJBOLJI PERIOD ZA LJUBAV: Saznajte koji DANI će biti POVOLJNI ZA VAŠ ZNAK!

0

Proverite kada će Venera biti uz vaš znak!

foto: Profimedia

LAV

 

Iza vas je vreme promena u odnosima, pa sad možete mirnije ići dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu napred, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo celu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete verovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi postati roditelji, što će ih jako razveseliti. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može doneti ružičasti pogled na svet i nerealne procene. Inače, Venera vam je povoljna od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

 

DEVICA

 

Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati nose vam Saturn iz Jarca i Uran iz Bika. Stoga pre nego što skočite, prvo pogledajte kuda idete, da vas ne zavede sasvim neprimerena i sebična osoba. Oni u vezama verovatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi neka se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovaj put dobro doći. Neki će dobiti mogućnost rešavanja stambenog pitanja, ali postoji opasnost da se to pokaže kao jehur od sapunice. Zato ako planiraju zajednički život i „svijanje gnezda“, neka provere sve pravne zamke, zapetljancije, te neka se posavetuju i sa stručnjakom ako treba. Za ljubav su dobri dani povoljne Venere od 22.8. do 14.9. i opet od 27.11. do 20.12.

 

 

VAGA

 

Mir koji ste nakon dugo vremena počeli ojećati u odnosima učvrstiće se. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati ko vam dolazi u susret, pa ćete osećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će celu godinu biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle početi zajednički život s nekim, treba da ulože i dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretnine u kojoj bi živeli. Biće i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je takođe moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

 

ŠKORPIJA

 

Nakon što ste prošle godine malo osetili najavu mogućih promena (od 16.5. do jeseni) u odnosima, ove ćete godine morati prihvatiti nov pristup istim. Biće iskušenja tipa naglih i neočekivanih istupa od druge strane, vama ne odmah dragih iznenađenja, novog načina održavanja veze, situacije koje još niste doživeli, a vi ćete sve to morati rešavati i pametno razvijati. Nisu isključeni ni neočekivani romantični susreti. Podrška sporih planeta iz Ribe i Jarca učiniće da nađete nov način funkcionisanja. Venera vam je povoljna do 28.7., te posebno od 9.10. do 1.11.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker