astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu od 1. do 7. JULA!

0

I ova nedelja nosi mnogo uzbudljivih događaja za svaki horoskopski znak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

Hrana

U potpunosti ste se opustili – možda želite sebi maksimalno da ugodite, a možda više zaista ne možete da uskraćujete sebi omiljene namirnice ili kasno večernje obroke. Slaba tačka će vam u ovoj sedmici biti sladoledi, kolači i voćne torte.

Ljubav

Preplaviće vas emocije i teško će vam biti da se kontrolišete. Da se razumemo – to mogu biti i pozitivna i negativna osećanja – u svakom slučaju situacija je ista – nećete moći niti želeti da ih prećutite. Ukoliko volite, sada ćete to reći jasno i glasno....a ukoliko ste besni iz nekog razloga – istrešćete na voljenu osobu sve ono što mislite i što ste možda do sada i prećutkivali. Bilo da volite ili da besnite, suština je u potpunosti ista – emocije prema partneru vas nadvladavaju. Slobodni Lavovi – kontakt preko posla ili izlazaka, prijatelja, društvenih mreža – jeste zanimljiv, ali samo od vas zavisi da li ćete želeti da ga produbljujete. Sve može ostati i samo na nivou flerta ili kratkotrajne avanturice.

Posao

Neke neprijatne situacije se mogu izdešavati tokom ove nedelje, ali ćete vrlo brzo uspeti da ih raščistite i sve postavite na svoje mesto. Da, sigurno je da ćete se u procesu nervirati, možda i biti ogorčeni na neke osobe – ali sada vam je najpre na pameti kako da se izborite sa ovim....o svemu ostalom ćete misliti sutra. Ova nedelja će doneti naporne poslovne obaveze kako god okrenuli, pa se negde psihički pripremite da žestoko zapnete. Prolazni nesporazumi i razmirice sa osobama sa kojima sarađujete.

Novac

Mogućnost da zaradite na brzinu ili dobijete neočekivani finansijski priliv.

Zdravlje

Izbacite višak energije kroz rekreaciju, šetnju, bavljenje sportom.

 

 

DEVICA

Hrana

Što više povrća i voća – najpre paradajza, šargarepe, paprika, kajsija, bresaka, nektarina, dinja. Možete se više opustiti kada su mlečni proizvodi u pitanju – jogurt, kiselo mleko, mladi sirevi. Izbegavajte suhomesnate proizvode i jake začine.

Ljubav

Svaka promena je dobrodošla i donosiće pozitivnu energiju i više živosti u odnos sa voljenom

osobom. Aktivirajte se da pronađete i istražite šta je to što vašem partneru prija i iznenadite ga. Biće vam uzvraćeno duplo. Ne kalkulišite – što više otvorenosti, iskrenosti, što više onih reči koje voljena osoba možda dugo priželjkuje da čuje od vas – i nemate nikakvih razloga za brigu. Samo nemojte otići u drugu krajnost i zvocati zbog svake sitnice. Izbegnite ovo po svaku cenu. Slobodne Device – neko koga smatrate drugarom, prijateljem – odjednom počinje da pokazuje čudne znake naklonosti i pristupa vam na drugačiji način. ukoliko ste „za“ – odgovorite istom merom....Ukoliko niste – zaustavite ovo na vreme.

Posao

Opterećeni ste mnogim pitanjima, neke situacije vas prosto „bodu u mozak“ i bilo bi jako dobro da u ovoj nedelji ne budete impulsivni onda kada vam vreme nije. Za neke stvari morate još malo sačekati. Bolje se organizujte jer u danima koji su ispred vas dolazi do velikog povećanja obima obaveza i biće vam dragocen svaki trenutak. Promene u dogovorima i u planovima vas mogu nervirati ali probajte da se prilagodite, koliko god da je to u vašoj moći.

Novac

Na brz način možete doći do novca. Ukoliko je ovo skopčano sa nekim rizikom – budite obazrivi.

Zdravlje

Nesanica, nervoza, problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

 

 

VAGA

Hrana

Nemojte da vas mrzi da češće nego inače skuvate neku supicu, potaž – da iskombinujete više vrsta povrća sa komadom mesa – vašem stomaku je sada potrebna hrana koja se brzo i lako vari. Pripremajte grilovano povrće, češće konzumirajte ribu.

Ljubav

Ova nedelja donosi neko kratkotrajno dizanje i bolju energiju u vašim emotivnim relacijama. Partner je kao više okrenut prema vama, a vi ste kao zadovoljniji.....mada se mora priznati da je sve ovo nešto polovično i isforsirano. U suštini, vaša vladarka Venera i vladar partnerstava Mars se „ne vide“ u ovom periodu, pa i pored tih nekih sitnica koje kao ulepšavaju odnos, suština ostaje da prave povezanosti nema. Šta više – neke Vage mogu biti raspoloženije nego inače i zato što su u međuvremenu otpočele jednu tajnu komunikaciju koja ih baš „diže“. Slobodni – zagrejali ste se za nekoga koga ste upoznali preko poslovnog segmenta i skroz ste ustreptali....Polako, da vidimo u kom pravcu ovo ide na dalje....

Posao

Zahtevna nedelja je ispred vas, mada se mora priznati da će biti i plodonosna i što se rezultata, ali i što se finansijskog dela tiče. Neočekivane promene koje se pokreću odjednom, bez ikakvih posebnih najava, a od vas se očekuje da ih pratite i primenjujete. Samo će vam početni momenat biti naporan, već nakon toga vi ste „svoj na svome“. Pred vama se otvaraju i neke nove mogućnosti – možete biti zatečeni situacijom ali na pozitivan način. Osobe koje vas u ovim danima nerviraju – samo iskulirajte.

Novac

Mogućnosti za veće, potpuno neočekivane finansijske dobitke.

Zdravlje

Osetljiv stomak i grlo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali problem sa ishranom – trudili ste se da jedete zdravo, izbacili grickalice, višak hleba, slatkiše – a niste videli nikakve konkretne rezultate, ne očajavajte. Metabolzam vam je bio usporeniji, ali sada stvari polako dolaze na svoje mesto. Opet ćete se radovati vagi....

Ljubav

Vi ste do nosa u poslu, ne znate gde ćete pre i pokušavate da se sastavite i organizujete što bolje možete. E baš u ovim momentima voljena osoba je željna vaše pažnje i ima sto i jedan predlog za organizaciju zajedničkog vremena. Možete da birate – ili ćete da odvojite jedan deo svog dragocenog vremena za voljenu osobu (što uključuje veliki lični stres i nerviranje) ili ćete, ako ne u ovoj nedelji a ono vrlo brzo – imati emotivni problem. Na volju vam, šta ćete i kako ćete je već vaša stvar. Slobodni – neko ko dolazi sa puta, ko ne živi blizu vas, možda osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža – baš, baš, baš vas je zaintrigirao. Da li je ovo samo letnji flert i avantura – neka vreme pokaže....

Posao

Mars, vladar vašeg znaka u prvim danima ove sedmice ulazi u znak Lava i vaše polje karijere, statusa, pozicije. Vreme je da se angažujete tri puta više nego do sada (nemojte da kukate i da kažete da vi sve vreme na taj način radite) i da jurnete ka onim ciljevima koje ste davnih dana sebi postavili. Vreme promena i to onih velikih je pred vama, pa izvolite – navalite. Ako se u ovim danima budete nešto „koškali“ sa šefovima, gledajte da ne budete baš previše impulsivni i da ne dramite mnogo....

Novac

Prilivi su najpre vezani za inostranstvo i druge prostore, gradove. Mogućnost dopunskog posla.

Zdravlje

Moguća sunčanica. Starijima – problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker