ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP od 29. oktobra do 5. novembra 2018. godine: Blizanci spremite se za strastven susret sa Ovnom

0

Venera kreće retrogradnim hodom, što znači mnogo novih izazova za nebeske znakove

foto: Profimedia

Rak

Posao

Pozicija Urana, simbola više sile donosi vam obnovu kontakata sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave zanimanjem zbog kojeg su poznati u javnosti. Krajem perioda, povedite računa o tome šta i kome pričate, kako se ne biste našli u neprijatnoj situaciji.

Ljubav

U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, kada se i Venera vraća u Vagu a Merkur ulazi u Strelca, možete da upoznate osobu koja često putuje zbog posla. Trigon izmrđu Sunca i Neptuna povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom ili zemljanom znaku.

Zdravlje

Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Lav

Posao

Aspekti Urana, simbola kontakata sa strancima i Saturna, planete ambicije, otvaraju vam nove poslovne mogućnosti, ukoliko vaše zanimanje zahteva češća putovanja. Oslabljena pozicija Merkura, planete logike, koji sredinom perioida ulazi u vašu astrološku kuću kreativnosti, nepovoljno utiče na vaše finansije.

Ljubav

Pozicija vašeg vladaoca Sunca upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, ako ste avgustovski predstavnik znaka. Povratak Venere, planete ljubavi, u Vagu, 31. oktobra, nagoveštava mogućnost poznanstva sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas strastveni susret sa vazdušnim znakom.

Zdravlje

Rekreirajte se.

Devica

Posao

Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Venera, Sunce i Jupiter, u prvoj polovini nedelje, donosi vam uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem, naučno-istraživačkim radom ili medicinom. Saturn, planeta trajnosti, pod uticajem Urana, donosi ponude preko kojih ćete obezbediti stabilan izvor prihoda. Klonite se rasprava.

Ljubav

Vaše raspoloženje u prvoj polovini perioda nepovoljno se odražava na odnos sa partnerom. Na predavanju ili seminaru, sredinom nedelje, možete da upoznate osobu koja će vas impresionirati. Aspekti Neptuna, vladaoca astrološkog polja ljubavi, povoljno utiču na vezu sa nekim koga ste nedavno upoznali.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker