astro

Smeh i dobra atmosfera sa njima su zagarantovani: Sa ova 4 horoskopska znaka provešćete se nezaboravno za novogodišnju žurku

0

Ako ih ima u vašoj ekipi garantovan vam je dobar provod. Ova tri znaka su neprevaziđena kada su noćni izlasci u pitanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lav


Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primer kako bi trebalo da se ponaša. Umeju da pružaju podršku i daju dobar savet i uvek su okruženi brojnim prijateljima.

Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvek sjajno provode.

Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

Bik

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka.

Bikovi uvek drže svoju porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja. Kada slave rođendan nikada ne štede, i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata.

Na njihovoj trpezi uvek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pesmi, oni obično organizuju da celo slavlje neko drugi spremi umesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu.

 

Šta ko voli da mu se nađe ispod jelke? Horoskop otkriva koji je najbolji poklon za svaki znak Zodijaka (FOTO)


Škorpija

Vole svoje odabrano malo društvo i uvek će ga rado ugostiti. Oni su uvek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga!

Njihov posao koji uvek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron.

Ne vole tradicionalne proslave i uvek radije potežu alternativu, kojoj naravno daju i svoj pečat. Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker!

 

foto: Profimedia


Ribe

Rođeni u ovom znaku su umeju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiraju i organizaciji rođendana i žurki.

Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko poseti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno. Ribe umeju da pokažu pomalo tradicionalan duh, pa se nemojte iznenaditi ako iznesu domaće slatko, koje su same napravile!

 

 

 

 

 

makonda-tracker