Kada biste mogli sve iz početka

Astro vremeplov: Šta biste promenili iz sopstvene prošlosti prema horoskopskom znaku?

0

Neki bi sebe lišili ljubavnih muka, neki bi karijeru započeli ranije, izbrisali ljubomorne ispade...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Kad bi mogao vratiti vreme, impulsivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje greške i korigovao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i deci. Na poslovnom području radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i raduje. Nikome ne bi polagao račune za svoje postupke. S veseljem bi sebi priuštio rizičan adrenalinski podvig.

 

BIK

 

Kad bi osećajni Bik vremeplovom otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živeo u obilju na svim poljima. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtevan, prilagodljiviji. Već od mladosti bi se usmerio na posao i postavio sebi visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da zavisi samo od sebe.

 

BLIZANCI

 

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoj životni računar, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Kao prvo, drugačije bi prihvatali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad bi shvatili da netko nije dobar izbor za odlazak pred oltar i time bi sprečili više razvoda. Pokušali bi da razumeju život dublje i imaju više razumevanja za bližnje.

 

RAK

 

Kad bi mogao da se vrati u prošlost, Rak sebi ne bi dopustio da toliko puta bude razočaran i emocionalno povređen. Manje bi paničio, dramatizovao i sažaljevao sebe, što ga vodi u nezadovoljstvo i labilnost. Više pažnje posvetio bi svojim ambicijama i napretku i sprečio bi da ga u poslovnim i finansijskim pitanjima prestignu nesposobniji od njega.

 

LAV

 

Kad bi Lav mogao da vrati vreme, poništio bi sve svoje strahove povezane s tegobama, slabostima i zdravstvenim stanjem. Živeo bi zdravije i kvalitetnije i više bi pazio na ishranu. Izbegao bi mnoge bučne zabave i "akcijske filmove" i više bi svog dragocenog vremena posvetio ljudima i aktivnostima koje zaista voli.

 

DEVICA

 

Devici, koja obožava planove i analize, put u prošlost bio bi zaista izuzetna avantura, koju bi do tančina isplanirala. Ispunila bi svoje želje, kupila bi sebi veći stan, bolji auto i s vremena na vreme dopustila bi sebe i zrno spontanosti. Više bi vremena boravila u prirodi, u prijatnom, romantičnom društvu, bez kočnica i analiziranja.

 

Oni su šarmantni ali prevrtljivi: 3 znaka Zodijaka znaće kako da vas najbolje zavedu ali i prevare (FOTO)

 

VAGA

 

Osećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se da bude odlučnija, zaboravila bi na svoju preteranu diplomatiju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipuliše njome. Ona pak ne bi povredila one koji joj nisu ispunili želje.

 

ŠKORPIJA

 

Kad bi se Škorpija vratila u prošlost, izbrisala bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao reči i više pozornosti posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente i pokušao bi da se popne što više na karijernoj lestvici. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

 

STRELAC

 

Kad bi Strelac mogao promeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živio bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi utjecajniji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vrijedni njegova poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sjedio na dvije stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

 

JARAC

 

Kad bi Jarac zavrteo vremeplov, puno bi stvari bilo sasvim drugačije. Najpre bi se oslobodio kompleksa manje vrednosti, poradio bi na samosvijesti i istrgnuo se iz samonametnutih prividnih okvira. Rasteretio bi se uticaja oca, što mu ograničava spontano i slobodno življenje. Dopustio bi sebi više stvari i pokoju avanturu.

 

VODOLIJA

 

Kad bi Vodolija mogla da vrati vreme, bio bi i na poslovnom i na privatnom planu promišljenija i odgovornija. Manje bi govorila i više činila. Bila bi spremna da produbi odnos, voljenoj osobi posvećivala bi više vremena i pružala osećaj sigurnosti. Manje bi se zabavljala do kasno u noć i rešavao probleme ljudi koji mu nisu bliski.

 

RIBE

 

Kad bi Ribe mogle otplivati u prošlost, bile bi velikodušnije, mirnije, manje labilne i ljubomorne. Ne bi tražile "dlaku u jajetu" da razore odnos, pokušale bi biti prijatnije i spontanije. Na poslovnom području ne bi dopuštale da ih ucenjuju i postavljaju im nemoguće uslove. Više bi slušale svoju izoštrenu intuiciju.

makonda-tracker