PROVERITE

Datum vašeg rođenja otkriva mnogo o vama: Pojedini brojevi određuju jačinu karaktera (FOTO)

0

Rođeni 20. dana bilo kojeg meseca osuđeni su na probleme psihičke prirode...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Numerolozi veruju da su naš karakter i sudbina uveliko određeni brojem, odnosno datumom kada smo rođeni. Dan rođenja neke osobe govori o njenoj ličnosti, jer se ne rađaju svi ljudi tačno devet meseci nakon začeća.

 

Ljubavni horoskop za kraj decembra neke će veoma iznenanditi: Otkrijte kome novogodišnja noć donosi veliku radost (FOTO)

 

Možda baš tih nekoliko dana "preranog ili prekasnog" rođenja određuje čovekov karakter. Pronađite svoj dan rođenja u mesecu i proverite da li ima istine u opisu vaše ličnosti i kakvu su sudbinu za vas namenili brojevi:

 

11. u mesecu

Jako ste zahtjvni, buntovni i svojeglavi, ali to radite da biste privukli pažnju drugih. Partnerstva vam nisu stabilna, prisutna su česta razdvajanja, a život će vam biti prepun emotivnih uspona i padova. U životu ćete privući posebnu pažnju, a kada uspete u nečemu, biće to na neobičan način. Imate talent da svoje vizije pretočite u stvarnost, posebno u umetnosti. Kad ste neusklađeni s okolinom može doći do napetosti, nesposobnosti da nešto konkretno uradite, finansijskih problema i nemara prema sebi i drugima. U takvim situacijama pitaćete se zašto nemate sreće i zbog čega vam se javljaju neprijatelji i problemi u javnom životu i sa suprotnim polom. Najčešće ste sami za to krivi, jer ih izazivate.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker