Za poslednji mesec 2017. godine

Nepogrešive: Ciganske karte za decembar su otvorene, a da li smete da pogledate u budućnost?

0

Lavovi, što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da sa voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Znate li zašto?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

MISAO – DAR – KUĆA

Ljubav

 

Izgleda da zauzetim Ovnovima decembar mesec priprema neka fina iznenađenja sa voljenom osobom. Naročito će vam druga dekada biti ispunjena pozitivnim dešavanjima, možda nekim porodičnim proslavama ili lepim vestima. No, najbitnije je da ćete biti stabilni kao par i da ćete dodatno izgraditi svoju emotivnu ili bračnu priču. Oni koji su slobodni, možda oklevaju da li da otvore karte I priznaju svoje simpatije nekome, pa će čekati pravi trenutak, koji bi mogao da dođe polovinom decembra. One priče koje se u ovom periodu pokrenu, imaju odlične predispozicije za trajnost I vrednost.

 

Posao

 

Potrebno je dobro razmisliti pre svakog poteza u poslovnom segmentu, naročito onih koji se vezuju za saradničke odnose. Ne žurite nigde, jer ovaj mesec je najbolje da funkcionišete u jednom opuštenom I korektnom stavu prema ljudima sa kojima radite. Na taj način ćete izvući najviše. Polovinom meseca očekujte povoljne poslovne prilike, a više je nego izvesno da ćete u tom periodu i finansijski dosta profitirati. Dočekaćete kraj godine prilično stabilni i zadovoljni poslovnim rezultatima.

 

Zdravlje

 

Karte su prilično statične, što ukazuje na potrebu za kretanjem i fizičkim aktivnostima. Ne preterujte sa slatkišima, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

 

BIK

 

TUGA – VERNOST – KUĆA

 

Ljubav

 

Teškoće u emotivnim i bračnim relacijama početkom decembra mogu brzo biti prevaziđene, a verovatno su posledica manjka zajedničkog vremena i viška razmišljanja. Ono što vi i vaš partner imate jeste trajno i vredno i nećete dozvoliti da bude na bilo koji način ugroženo. Iako vam ovo možda neće biti nešto naročito podsticajan i dešavanjima ispunjen mesec, verovatno će vam prijati da njegovu drugu polovinu provedete okrenuti jedno drugom i svom odnosu, kao i porodici. Slobodni Bikovi čekaju na onu pravu ljubav, ali bojim se da će morati da je sačekaju još malo. Tokom decembra samo druženja i prijatelji.

 

Posao

 

Postojeći poslovni odnosi i saradnje preguraće decembar mesec bez nekih velikih prepreka. Uglavnom će se sve odvijati normalnim, svakodnevnim tempom. Ukoliko imate nameru da pokrećete nove poslovne priče, malo je verovatno da ćete imati velikog uspeha tokom ovog perioda. Možete započeti pregovore, ali je pitanje da li ćete uspeti I da ih do kraja realizujete. Karte ipak nagoveštavaju odlaganja I čekanje na vreme koje će biti podsticajnije za ovako nešto. Finansijski – iako stabilni, niste zadovoljni.

 

Zdravlje

 

Problemi sa urinarnim traktom, naročito će biti aktuelne bakterijske infekcije mokraćnih kanala. Starijima – problemi sa kičmom ili hormonima.

 

Izdvajate se po nekoliko zanimljivosti: Ovo su karakteristike osoba rođenih u decembru

 

BLIZANCI

 

SMRT – VENČANJE – IZNENADNA SREĆA

 

Ljubav

 

Blizancima u emotivnim i bračnim vezama se definitivno savetuje da maksimalno spuštaju loptu i potrude se da ne donose nikakve odluke kada su nervozni i pod tenzijom, a koje se tiču njihovih partnera. U ovom mesecu može doći do velikih promena u vašim ljubavnim relacijama, a vi uradite ono što je do vas da bi one bile pozitivne i učvrstile odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci su na razmeđi prošlost – budućnost. Postoji osoba sa kojom još uvek niste u potpunosti završili u svom srcu, ali se pojavljuje i neko nov ko vam nudi vezu u kojoj će biti puno varnica i strasti. Odluka je na vama.

 

Posao

 

Povremeno težina i komplikacije, ali svakako vrlo aktivan poslovni mesec. Naročito je period od kraja prve dekade povoljan po vas, jer ćete biti angažovani u velikoj meri, a vidi se da će i neke pozitivne okolnosti biti na vašoj strani. Čuvajte poslovne odnose koji su vam važni, do nekih promena može doći u njima, ali te promene vas mogu odvesti “korak dalje” ka napredovanju i izbijanju u prvi plan. Što se finansijskog dela tiče, početak meseca je dosta nepovoljan, ali ostatak decembra vrlo solidan.

 

Zdravlje

 

Kičma će biti aktuelan problem starijim Blizancima, dok mlađa generacija može imati problem sa nervozom i nesanicu.

 

RAK

 

ISTINA – SREĆA – LOPOV

 

Ljubav

 

Zauzeti Rakovi imaju pred sobom priliku da reše neke nedoumice u svojim bitnim emotivnim relacijama ili da definišu odnos sa voljenom osobom. Neke stvari ćete morati da kažete jedno drugom, bilo da su one dobre ili loše, jer ćete jedino na taj način oboje moći da krenete dalje kao par. Ne dozvolite da između vas bude tajni, jer vam to može napraviti problem. Što se slobodnih tiče, oni mogu upoznati jednu zanimljivu osobu početkom meseca, ali će nešto konkretnije po ovom pitanju moći da urade tek tokom drugog dela decembra. Sledi vam jedno jako i zanosno zaljubljivanje sa puno romantike.

 

Posao

 

Decembar vam donosi strpljenje i upornost u onim poslovnim poduhvatima koji su vam važni. Otpočećete saradnju sa nekim bitnim ljudima ili upoznati osobe koje imaju dobre predloge za vas. Ovo je takođe i mesec ideja i kreativnosti, pa će neka vaša idejna rešenja biti itekako dobro prihvaćena od strane poslovnih saradnika. Malo nesporazuma sa kolegama, ali ništa oko čega se treba nervirati.

 

Zdravlje

 

Zdravstveni segment će tokom decembra varirati, ali će varirati i vaše raspoloženje i energija. Potrudite se da se odmarate i radite na svom imunitetu.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker