astro

Mesečni horoskop za decembar 2017: Pred zemljanim znakovima je izuzetno dobar period za ljubav!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za poslednji mesec u 2017. godini

foto: Profimedia
foto: Profimedia

www.astrousluge.com, www.my-lifecoach.com

Astrolog Darka Cvetković

 

OVAN

 

POSAO: Buran početak meseca odraziće se i u nekoj daljoj budućnosti. Možda će početak meseca biti nezgodan za saradnju ali kako vreme ide moraćete da se stabilizujete, da nađete zajednički jezik sa saradnicima koji nisu sjajni, mada ni vaše strpljenje nije na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur koji će obeležiti ovaj decembar biće za sve znake test izdržljivosti, strpljenja ali i zdravog razuma ukoliko ga bude. Dobri aspekti sa Saturnom mogu dati bolje finansije, polako ali sigurno. Izdržite do druge polovine meseca kada se prave bolji aspekti Sunca koji obećavaju bolju karijeru i sam posao.

 

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku moraju da paze na komunikaciju jer će biti posebno nadahnuti da drže predavanja partneru koja nikako nikom ne prijaju. Stalna kritika, nervoza nije dobra u toku ovog meseca jer su Ovnovi posebno razdražljivi a partner ako je u vatrenom znaku onda će situacija biti gora iz dana u dan. Za one koji traže svoju pravu ljubav mogu je potražiti u nekoj drugoj državi. Venera je u Strelcu već od samog starta meseca i inicira partnerstvo iz inostranstva. Pred kraj meseca Venera ulazi u znak Jarac i Ovnovi će tražiti stabilizaciju i verovatno zvanični brak.

 

ZDRAVLJE: Merkur je većinu meseca retrogradan i u devetom polju, znaku Strelac, morate da povedete računa o načinu ishrane jer Strelac i te kako voli da jede i sklon je gojenju, što mnoge Ovnove neće izbeći. Morate biti više fizički aktivni. Posebno morate obratiti pažnju na višak šečera u krvi.

 

BIK

 

POSAO: Plodonosan period za Bikove. Sad je vreme da zaradite, lakše nego što je to bilo tokom leta i jeseni. Morate dobro da uložite da bi vam se vratilo višestruko. Iako ste sposobni da sve sami radite, morate naći pomoć, koliko god da nemate poverenje u saradnike sto odsto, kako god oni moraju da egzistiraju u vašem poslovnom svetu. Zbog retro Merkura uplate vam kasne. Važno je da se ne demorališete već da izdržite taj period do 23. decembra jer posle toga možete imati iznenadni dobitak.

 

LJUBAV: Emotivno bolji period od 9. Decembra kada planeta Mars uđe u znak Škorpije a vaše sedmo polje braka. Biće strasti, privlačnosti, uzbuđenja. Možete popraviti odnos sa partnerom, bolje se razumeti ali i vratiti izgubljeno poverenje. Ako ste sami onda je za vas ipak period pred novu godinu obeležen kao realno dobar jer tu možete naći nekog ko vam odgovara. To je stabilna osoba koja teži tradiciji, porodici ali isto tako je samostalna, radoholik, zna da zaradi što cenite i poštujete. Ovo je realno dobar period za ljubav za sve zemljane znakove.

 

ZDRAVLJE: Decembar počinje sa Mesecom u Biku, samim tim žene će morati da obrate pažnju na zdravlje, posebno hormone, reproduktivni sistem a muški Bikovi mogu imati problem sa donjim delom kičme, bolove u leđima i svakako moraju da se čuvaju hladnoće, nazeba. Lek vam je utopljavanje, takođe topla jela ali bez većih kalorija. Dolazi zima, duga i hladna a kilogrami dolaze još brže.

 

Pravo je vreme da odbacite staro i počnete novo: Šta će se sve desiti kada tranzitna Venera uđe u inkonjunkciju sa Uranom u znaku Ovna
 

BLIZANCI

 

POSAO: Vaše šesto polje je veoma aktivno samim tim što je Jupiter u toj pziciji, pa ćete imati mogućnosti da se proslavite ili dobijete toliko željeni posao. Dobro bi bilo da ozbiljno shvatite ovaj period jer ćete moći da se dalje aktivirate u novoj godini sa poslovima koji dolaze iz drugih zemalja. Jako je važno da stanete na noge a Mars će vam sigurno pomoći svojim ulaskom u Škorpiju i dati vam snagu da radite danonoćno ali i da postanete autoritet. Blizanci imaju priliku za dobre poslove koji su povezani sa mašinama, izgradnjom, medicinom, bankama, nekim novim sistemima komunikacije , obezbeđenja. Mnogi od vas se prirodno bave uslugama, pa potražite pomoć jer nećete moći sami sve da postignete.

 

LJUBAV: Vaš vladar Merkur će dobar deo meseca biti retrogradan, pa morate povesti računa o tome kako komunicirate sa voljenom osobom. Vi ste ili rečiti ili ste totalno nezainteresovani. Ovde se traži podrška obostrana a Blizanci su često sebični pa će morati ovog puta popustiti, poslušati drugu strana koji ih voli i traži pažnju. Ako ste usamljeni period od treće nedelje u mesecu je zanimljiva pa sve do kraja meseca jer možete upoznati osobu koja je zanimljiva za vaše ljubavne standarde.

 

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo, pluća, tipično za Blizance ali možete imati i problem sa venama. Nervoza vam je uvek prepreka a nju lečite sportom, fizičkim vežbama jer će vam i Mars u polju zdravlja dati više energije i regeneracije.

 

Venera 1. decembra ulazi u znak Strelca: Pred nama je period strasti bez granica, ali i naglih raskida

 

RAK

 

POSAO: Iako će Merkur biti retro kroz vaše polje posla to nije razlog da se demorališete i ostanete bez entuzijazma ili ideja. Rak uvek nađe rešenje i možete biti u prednosti nad drugima jer ćete sigurno dobiti šansu da radite u nekoj velikoj firmi koja može da vam pruži sigurnost a pre svega zanimljiv posao od koga zarađujete najbolje moguće. Bavite se javnim poslom, novinama, tv, muzikom, pozorištem, tu je izvor zarade. Posebno je značajan rad sa decom. Novac morate da čuvate u drugoj i trećoj nedelji meseca jer postoji mogućnost da se uvučete u dugove. Ne pretrujte u ulaganja za koje niste sto odsto sigurni da ćete uspeti. Za vas su važne nekretnine, kao i uvek, možete imati uspeha posle 20. Decembra u tom poslu.

 

LJUBAV: Kraj decembra tačnije 19. u mesecu je važan za Rakove jer vam Saturn ulazi u sedmo polje braka. Naredne dve i po godine imaćete test koliko je taj brak ili veza postojana, koliko možete da verujete pre svega jedni drugima, koliko verujete u sve što ste do sad zajedno stvarali. Saturn donosi i dodatnu odgovornost kroz brak, kroz zakon, saradnju sa drugima. Oni koji su imali pre problem u braku, to će biti period rastanka ili nekog fizičkog odvajanja. Rak koji traži novu ljubav sigurno će je naći na radnom mestu, u nekoj jakoj državnoj instituciji, muzeju, pozorištu ili u starom delu grada.

 

ZDRAVLJE: Vi ste neko ko mora da vodi računa o težini, o fizičkoj kondiciji, posebno morate da pazite na način ishrane, ali ovaj mesec je upozorenje Rakovima na povrede, ozlede, padove, posebno posle kiše, snega, tu ste osetljivi i lako padate.

 

makonda-tracker