Kad planeta ljubavi stvori aspekte sa Uranom i Platonom

Venera 1. decembra ulazi u znak Strelca: Pred nama je period strasti bez granica, ali i naglih raskida

0

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Upravlja čulom ukusa, štitastom žlezdom, grlom i krajnicima, jajnicima, hormonima, venama, dojkama. Njen uticaj naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a oslabljen u Škorpiji, Ovnu i Devici.

 

Za vreme tranzita preko Strelca (do 25. decembra), Venera obrazuje harmoničan aspekt sa tranzitnim Merkurom, ali i napete aspekte sa Uranom i Plutonom. Polusekstil sa Merkurom, simbolom biznisa, na poslednjim stepenima Strelca, pogoduje vam ako zbog posla često putujete, očekujete stipendiju ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

 

Konačno se završio period od dve i po godine problema: Pred ovim horoskopskim znakom je odlična godina

 

I na ljubavnom planu možete da očekujete promene, naročito ako ste mladi ili studirate, jer ćete na nekom kraćem putovanju ili preko neke društvene mreže najverovatnije upoznati privlačnu, šarmantnu osobu.

 

Inkonjunkcija sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, upozorava da su mogući nagli raskidi, ali i iste takve obnove veza ili razdvajanje zbog partnerovih profesionalnih obaveza. Polukvadrat sa Plutonom, simbolom moći i bogatstva, može da vam donese poslovnu ponudu koja će delovati vrlo primamljivo, ali, ipak, trebalo bi da budete budite oprezniji kada se radi o rizičnim finansijskim transakcijama, investicijama u nove poslove ili podizanju kredita.

 

Iz znaka u znak, na idućoj strani...

 

makonda-tracker