astro

Stalno proveravanje, sumnja i nepoverenje: Tri horoskopska znaka kojima će ljubomora uništiti vezu

0

Iako je ljubomora sasvim normalan deo veze, ona je može i uništiti. Ovo posebno znači za sledeće znake Zodijaka koji su poznati kao veliki posesivci

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ovan

Iako to neće da priznaju, ni sebi ni drugima, Ovnovi imaju problema sa apsolutnim poverenjem. Jednostavno, oni uvek imaju određene sumnje, zbog čega imaju potrebu stalno da prate svog partnera, a potom rade duboku analizu. Ako postoji gram sumnje, probudiće se najgore u njima. Tada reaguju veoma impulsivno, te teško kontrolišu erupciju osećanja. Tada može poleteti tanjir, ali pasti i pretnja.

 

Svađa, kritika ili ignorisanje: Ovako reaguju horoskopski znaci kada su besni (FOTO)


Lav

Lavovi su skloni ljubomori, a može se reći da je ona svakodnevno prisutna u njihovom životu. Poznati kao posesivci, oni će je teško obuzdati, te smatraju da nema ništa loše u pokazivanju ljubomore, a pravdaju je kao potvrdu ljubavi. Ipak, Lav će pokazati svoje lice ako mu povredite ponos, ne ispunite očekivanja ili u najgorem slučaju, prevarite.

Škorpija

Iako postoje izuzeci, za Škorpije se može reći da su najljubomorniji znak Zodijaka. Pošto se teško bore sa ovim osećanjem, ljubomora bukti iz njih te Škorpije postaju netaktične i često ne biraju reči. Tada će vam napraviti scenu, a ako ih ne umirite, često znaju da serviraju i osvetu.

 

 

makonda-tracker