ASTRO

Tražite ljubav ili avanturu? Mesec rođena otkriva kakva vas ljubavna priča očekuje (FOTO)

0

Zvezde svašta mogu da otkriju, pa čak i to kakva osoba bi najviše prijala vašoj astro kombinaciji. Mesec rođenja otkriva kakav vam je muškarac potreban, pa čak i po cenu da čekate na njega.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

JANUAR

 

Muškarac za vas će se kad-tad pojaviti, a prepoznaćete ga po snažnim ambicijama i ljubavi prema poslu. Upravo zato što ste takvi i vi sami. Znate koji su vam snovi i sigurno koračate ka njihovom ostvarenju. Zato vam je potreban neko ko će moći da trči zajedno sa vama i da vam bude podrška. Samo takvog muškarca neće uplašiti vaša snažna priroda i želja za uspehom.

 

FEBRUAR

 

S obzirom na to da ste nepredvidivi i puni života, potreban vam je strpljiv, ali istovremeno i znatiželjan muškarac. Neko ko će vas voleti i kada ste u raspoloženju da pođete na put u nepoznato i kada ste tihi, zamišljeni i ranjivi.

 

MART

 

Zaslužujete nekoga ko će vas tretirati onako kako vam dolikuje. S obzirom na to da ste neko ko saoseća sa drugima, da ste iskreni i pametni - takav mora biti i vaš savršen muškarac. Budite strpljive i doći će onaj ko će vas staviti na prvo mesto, ko će obožavati sve vaše osobine i neće mu pasti na pamet da vas iskoristi.

 

APRIL

 

Sačekajte da se pojavi onaj ko će se zaljubiti u vašu jedinstvenost. Od nje su mnogi pobegli i mnogi su se plašili toga što ne želite da krijete emocije, ali onaj ko je pravi za vas biće dovoljno samouveren da ostane.

 

Očaravajuća ljubavnica o kojoj svaki muškarac mašta: Ovo je najodanija i najsenzualnija žena Zodijaka

 

MAJ

 

Treba vam neko ko može da prati vaš tempo. Kao osoba sa izuzetnim fokusom, motivom i strašću, ne treba vam neko ko će uporno kaskati za vama. Sasvim je u redu da svako od vas dvoje vodi svoj život, ali da ste u isto vreme tu jedno za drugog i bodrite se ne biste li bili bolji i uspešniji.

 

JUN

 

Treba vam neko kome neće biti problem da se emotivno potpuno otvori i ko se neće uplašiti svoje ranjivosti. Naravno, to ne podrazumeva da nekome budete rame za plakanje ili popravljate sve ono što su mu drugi u životu pokvarili. Vama je potrebam neko ko će vas voleti kao i vi njega.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker