icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Bez kompromisa

Vreme je za tajne veze: Skrivene ljubavne želje Venere u Škorpiji

Podeli:

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera je u znaku Škorpije, ali će ovoga puta praviti dobre tranzite. Seksepil, erotika i zavođenje su neizostavni deo ljubavnih događaja kada je Venera u znaku koji je vezan za misterije i seksulanost. U ovom periodu nestaje tolerancija i usklađuvanje, jer se sada intenzivno želi neko ili nešto, i ne pristaje se na kompromis.

 

Želje su duboke i snažne, a osećate se fatalno, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13, 20 i 21. novembra, poručuje astrolog Svetlana Milenković-Filipović, piše Lovesensa. Ljubav i seksulanost se stapaju. Ljubavne želje i žrtvovanje zbog ljubavi biće pojačano kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama, oko 12. i 13. novembra. Jupiter sve pojačava, a tokom tih dana doneće nekome zadovljstvo i uživanje u ljubavi, a drugima veći dobitak, pojačan apetiti, uživanje u hrani ili u trošenju novca.
 

Pod uticajem Venere u Škorpiji lepa dešavanja će pre svega osetiti vodeni znaci: Škorpije rođene oko 2. do 7. novembra, martovske Ribe i rođeni početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom vladavine Jarca, kao i oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme, ili 10. oko 11. stepena u Škorpiiji.

 

Neverstvo, strast ili prepuštanje porocima? Evo šta koji horoskopski znak dovodi u iskušenje

 

Venera u Škorpiji je u izgonu i donosi mogućnost da dođe do nekih ne baš uvek prijatnjih dešavanja, da dođe do pojačane ljubomore. Strepnja i strah remete ljubavnu vezu, posebno ako imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodoliji u natalu. Nekima će njen položaj odgovarati, onima koji imaju Veneru u Škorpiji, Raku, ili Ribama. Njima će ova Venera doneti zadovoljstvo i erotsko uživanje o kojima sanjare. Ovo je vreme kada će se voleti inetenzivno, strasno ili isto tako prezirati. Nema ljubavi u kojoj nema mlakih osećanja i zabušavanja. Sada se ne oprašta prevara i ona duboku boli.

 

Ovo je vreme kada se može ući i u neki izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu. Dok Venera prolazi Škorpijom, Mars je u padu u Vagi i postoji recepcija među njima. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti Venera. Mars u Vagi je više zainteresovan za ljubav, privlači ga ženska lepota i šarm, ali je neodlučan, dok Venera u Škorpiji očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost, nedostatak snage ili hrabrosti. Mars u kvadratu sa Plutonom tokom 18, 19 i 20. novembra, što uslovlja neki vid borbe, kod nekih javlja ljutnju, napor, ali i mogućnost sukoba, konflikata i povreda.

 

Budite pažljivi i izbegavajte konflikte ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. Kako je 18. novembra mlad Mesec, konflikti koji počinju sa njim, mogu da potraju ceo lunarni mesec, sve do 19. devcembra. Sudske parnice dovode pre do kažnjavanja i nisu prijatne u ovom periodu. Venera pravi sekstil sa Plutonom, pa će oni koji su pod njenim uticajem, Vage i Bikovi bolje da prođu u ovom periodu.

 

Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom 20. i 21. novembra, što će doneti transfomaciju ili totalnu promenu neke veze ili osobe. Jake strasti i jaka privlačnost će neke koji su se posvađali zbližiti tih dana. Drugi će ući u neku vezu u kojoj ima nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja i ljubavno osvajanje će dominirati u ovom periodu.

 

Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promena na finansijskom planu, a za nekih i znatnih dobitaka kroz sopstvenu zaradu. Ukoliko je podznak u Ovnu, 8. kući, novac ili neko nasledstvo je moguće od drugih. Povoljno je vreme i za neku značajnu finansijsku transakciju, ulaganje, dobijanje nekog kredita ili donacija.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

Inicijalizacija u toku...