Smešten u kući erotike...

Merkur je nestašan, sklon eksperimentisanju: Ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

0

Tokom novembra 2017. godine, vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

 

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tokom novembra 2017. godine. Vaša bolja polovina i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motiviše vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imaćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

 

Bik

 

Novembar dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika - Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakva postavka planeta je obećavajuća i može biti jako srećan period vezano za ljubav i brak, može doneti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebalo da budete odlučniji i hrabriji.

 

Blizanci

 

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smeštenim u kući parova, novembar ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi pre svega ostalog. U poslednjem delu meseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom delite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tokom novembra snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

 

Svaki znak nosi svoju karakteristiku i crtu po kojoj je poznat: Otkrijte koja je vaša najerotičnija osobina

 

Rak

 

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tokom novembra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

 

Lav

 

Smešten u kući erotike tokom novembra 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentisanju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi da izgubi glavu. Strastvene događaje očekujte u poslednjoj dekadi meseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, novembar 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o porodici i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vredne predmete za dom. Kroz prve dve dekade meseca intiman život bolji je no ikada i osećaćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

 

Devica

 

Pričanje i putovanje... uživanje i zabava! Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog ko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli biste da nasednete na lažna obećanja ili biste vi mogli da obećate nešto što nije u dodiru sa stvarnošću. I još nešto jako važno: nemojte mešati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker