Do 24. septembra

Da, Venera će zavrteti točak sreće: Da li ćete ispaštati zbog grešaka iz prošlosti? Saznajte ovde

0

Ušli smo u sedmicu u kojoj moćna Venera vrti točak sreće! Iako će se mnogima dogoditi nova ljubav, neki će pak ispaštati zbog grešaka iz prošlosti, te imati finansijskih problema...

 

Lavovi, Device, Vage...

foto: Profimedia

LAV

 

Posao: Mesec u vašem prvom polju, zajedno sa Venerom, nateraće vas da u posao uključite i emocije, što je inače netipično za vas. Ipak, ta faza će brzo proći, jer se i Mesec i Venera potom sele u drugo polje, i donose uvećanje prihoda ili iznenadni dobitak. Budite oprezni s novcem i ne kockajte se. Ako se bavite privatnim poslom, imajte na umu da još nije vreme za velike investicije, jer se okolnosti naglo menjaju.

 

Ljubav: Do srede su emocije u prvom planu, i sve deluje idilično. Od sredine nedelje, Venera se razdvaja od Saturna i to je znak da se stvari komlikuju, a svi dogovori se dovode u pitanje. Čak i oni u najsigurnijim vezama podložni su problemima i nesuglasicama, kao i iskušenjima sa strane.

 

Zdravlje: Ukupno zdravstveno stanje pozitivno.

 

DEVICA

 

Posao: Konjunkcija Merkura i Marsa u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već isključivo balansiranju postojećeg posla, i to sa neizvesnim uspehom. A kad se ovim planetama priključi i Venera, situacija se dodatno komplikuje, pa gotovo da nećete ni osetiti njenu dobroćudnu prirodu. Jupiter u polju novca je dobro postavljen, što znači da nema razloga za strah od velikih gubitaka.

 

Ljubav: Jupiter, vladar vašeg polja emocija, još koji dan uživa podršku Venere, a onda ostaje sam. Zato, od sredine nedelje smanjite očekivanja na ljubavnom planu. Šta god da se desi reagujte smireno jer će se točak sreće u bližoj budućnosti ponovo okrenuti u vašu korist, zato ne očajavajte.

 

Zdravlje: Stres će se izkazati kroz ubrzan rad srca.

 

Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju: Otkrijte koja misterija čuči u vama (FOTO)

 

VAGA

 

Posao: Jupiter u vašem znaku, uvek donosi nove poslove i mogućnosti za razvoj. Ali, pošto od srede neće imati podršku Venere, budite strpljivi i nove projekte odložite za kasnije. Sada se posvetite ispunjavanju već preuzetih obaveza i ne brinite za ishod, jer dobar aspekt sa Saturnom nagoveštava trajni uspeh. Čuvajte se spletki, proverite sve informacije koje dođu do vas.

 

Ljubav: Mars, vladar vašeg sedmog polja u kući tajni ne doprinosi poboljšanju odnosa sa partnerom. Od srede, u isto polje ulazi i Venera, te je situacija jedino pogodna za avanture i za razne kombinatorike koje izlaze iz domena iskrenih, kvalitetnih odnosa. Ne upuštajte se u tajne veze.

 

Zdravlje: Podložnost prehladama.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Mars sa Merkurom u polju planova znak je da niste baš vešti u komunikaciji sa saradnicima i obrazlaganju planova i namera. Od srede, je tu i Venera što će malo ublažiti stvari i pružiti vam mogućnost da se bolje razumete. Kod svih planova morate imati i rezervnu opciju jer iznenada neka važna "karika" može da otkaže i da sve krene neželjenim tokom.

 

Ljubav: Venera u jedanestom polju, zajedno sa Marsom, govori o gubitku kompasa na ljubavnom planu. Ključno pitanje je šta tačno očekujete od svog emotivnog života, i da li vam trenutno više odgovara haos nego sređen odnos. Šta god bio odgovor na ovo pitanje, put do sreće vodi preko turbulentnog i haotičnog perioda.

 

Zdravlje: Bol u donjem delu leđa, siguran je znak premora.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker