ASTRO

Sitnice koje će ga odati: Ovako varaju horoskopski znaci (FOTO)

0

Ako ste u dilemi da li se viđa sa drugom ženom, a naizgled je sve normalno u vašoj vezi, pročitajte savete astrologa na kojim sitnicama „padaju“ koji znakovi zodijaka.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi su obično veoma posvećeni partnerima, ali videćete da nešto nije u redu ako su non-stop na telefonu. Ako ste na večeri i on ne može da ispusti telefon iz ruke, znači da treba da sumnjate.

Bik

Ako se Bik viđa sa drugom ženom, znači da će prestati da pravi planove u vezi sa vama. Ako ga pitate gde i sa kim ide, daće vam neki potpuno nebitan izgovor.

Blizanci

Udaljiće se od vas! Manje će želeti da deli svoj život sa vama, a objasniće vam da je to zbog nedostatka vremena. Jednostavno nije mu više stalo, a to je lako primetiti jer Blizanci daju 110 odsto sebe u svakoj vezi.

Rak

Lako ćete ga provaliti! Poslednja ste mu opcija! Na primer, ako ga pitate šta radi u subotu, prvo će vam reći da nema vremena, ali će se baš u subotu uveče setiti vas i odvojiti vreme da vas vidi. Naravno, pošto su ga svi drugi ispalili.

 

Brak sa njima može da bude pakao: Tri horoskopska znaka koja nisu podobna za život u dvoje

 

Lav

On više neće imati vremena za vas. On ne okoliša mnogo i verovatno će vas posle par dana pitati da napravite pauzu. Lavovi nisu dobri u laganju, a posebno ne mogu da sakriju zaljubljenost u neku drugu osobu.

Devica

Neće da se mazi i ljubi sa vama, niti da vam priređuje romantična iznenađenja. Ako primetite nedostatak navedenih stvari, znajte da se Devici dešava nešto sa strane. Posebno ako ga uhvati neraspoloženje iz čista mira.

Vaga

Prestaće da priča sa vama o budućnosti. Vage su pravi romantici i stalno potenciraju priče o budućnosti. Ali ako se viđa sa nekim drugim, to znači da nije potpuno siguran šta će sa vama, a usput ga sigurno grize i savest.

Škorpija

Iovako su dovoljno misteriozne, pa ih je najteže provaliti. Kada vara postaje još misteriozniji i ćutljiviji. Nema šanse da će vam odgovoriti na pitanje „šta ima novo“, a verovatno će početi i da laže o tome gde je bio i šta je radio. Škorpije su u tome najbolje!
 

foto: Profimedia


Strelac

Čim počne da pravi planove bez vas, nešto nije u redu, a posebno ako vam na pitanje ’Sa kim ideš?’ odgovori – ’Sa prijateljima’. Ako idu na više dana, neće se ni javljati, a ima da izbegne priču i o tome kako se proveo. Tada se pripremite za najgore.

 

Džon Snežni, Džejmi Lanister ili Sivi Crv? Idealni frajeri iz Igre prestole za svaki horoskopski znak


Jarac

Ako se Jarac viđa sa nekim drugim, on će biti veoma oprezan da ne baci neki mamac i paziće šta priča u vašem prisustvu. Veoma je oprezna osoba i nema šanse da se oda. Ali, ako se približite njegovom telefonu, ima načisto da poludi. E, tada posumnjajte.

Vodolija

Kada postanu neodređene. Ako ne može da kaže ’da’ ili ’ne’ nego vas stalno drži na ’stend baju’, to znači da nije siguran. Posebno ako uzmemo u obzir da nije veoma emotivna osoba, lakše mu je da se ponaša tako nego da upliće i emocije.

Ribe

Ako Riba odbija da vas vodi na određena mesta, restorane, krajeve u gradu – onda je sumnjivo. Zanimljivo je da Ribe sve svode na teritoriju, pa je to jedini način da posumnjate da se nešto događa.

 

 

makonda-tracker