icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Astro prognoza

Ne brinite, 9. septembar samo što nije: Sve o poslednjoj nedelji vladavine retrogradnog Merkura

Podeli:

  • 26

Mnogi znakovi moraju biti na oprezu, jer im u ovoj poslednjoj nedelji retrogradnog Merkura sleduje još par iskušenja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Retrogradni Merkur u konjunkciji sa vašim vladarem Marsom ukazuje na opasnost koja vam preti u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Neko vam podmeće nogu i o vama šire tračeve, a mogući su i sukobi sa kolegama. Stoga proveravajte svaku informaciju i ne nasedajte na provokacije. S druge strane, dobar aspekt Merkura i Marsa sa Saturnom, donosi dobre vesti i neočekivano rešenje problema.

 

Ljubav: Jupiter u sedmom polju jeste dobar znak za partnerske odnose, ali zbog sekstila sa Venerom, ljubavna dešavanja su i dalje u znaku napetosti i povišenih tenzija. Slobodni pripadnici znaka moraće da izaberu između dve vrlo slične osobe, pa je dvoumljenje neminovno.

 

Zdravlje: Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju posebnu terapiju.

 

BIK

 

Posao: Vladar znaka, Venera je u znaku Lava, zajedno sa Marsom i Merkurom, ukazuje na tenzije na poslu. Trenutno ste na prekretnici i moraćete da donesete neku važnu odluku koja će imati presudan uticaj na vašu dalju karijeru. Vreme je da jasno definišete šta tačno želite i na koji način to možete da sprovedete, ali i da se prilagodite trenutnim okolnostima. Venera u povoljnom aspektu sa Jupiterom, donosi pozitivne promene.

 

Ljubav: Mars, vladar polja partnerstva, u konjunkciji sa Merkurom znak je konfuzije i nerazumevanja. Ova situacija više opisuje partnera nego vas, jer na vaše ponašanje više utiče Venera čije kretanje upozorava da uporno sledite partnera iako nema harmonije u vezi.

 

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

 

BLIZANCI

 

Posao: Vaš vladar Merkur je retrogradan, spojen sa Marsom u Lavu, dodatno naglašava poslovne probleme i dodaje ulje na vatru u svakoj situaciji. Povedite računa o komunikaciji, o dokumentima i o informacijama koje pružate ili koje primate kako ne biste upali u konfuziju. Izbegavajte sukobe sa nadređenima.

 

Ljubav: Saturn iz vašeg polja partnerstva i Mars iz polja neposrednog okruženja, spojeni trigonom, ukazuju na dešavanja u krugu najbližih, koja sve češće postaju problematična. Mars uskoro izlazi, što i nije tako loše, jer onda ostaje Venera koja ide u susret trigonu sa Saturnom i donosi neki novi početak i period harmonije.

 

Zdravlje: Čuvajte se povreda u saobraćaju. Redovno kontrolišite zdravlje.

 

Džon Snežni, Džejmi Lanister ili Sivi Crv? Idealni frajeri iz Igre prestole za svaki horoskopski znak

 

RAK

 

Posao: Period je napet, naročito kada su finansije u pitanju o čemu govori stelijum planeta u vašem drugom polju. Ipak, zahvaljujući dobrim aspektima sa Jupiterom i Saturnom, možete se nadati povoljnom ishodu. Ostaje vam još da rešite i neke probleme sa papirima na koje ukazuje retrogradni Merkur u konjunkciji sa Marsom, što znači da je moguća šteta ako se površno postupi.

 

Ljubav: Saturn, vladar vašeg polja partnerstva je direktan i polako će formirati trigon sa Venerom, što je znak određene vrste stabilnosti. Naravno, na dešavanja u vašem ljubavnom životu utiču i aspekti iz vašeg natalnog horoskopa i njihova usklađenost sa trenutnim tranzitima. Slobodni imaju priliku da uđu u vezu sa osobom koja radi za njih.

 

Zdravlje: Izbegavajte alkohol. Obratite pažnju na eventualne stomačne tegobe.

 

LAV

 

Posao: Retrogradnost Merkura u vašem prvom polju u konjunkciji sa Marsom označava gomilu kontradiktornih ideja, planova i postupaka. Vreme je da pažljivo preispitate svoje poslove i prekontrolišite listu dužnika. Počnite da rešavate zaostale probleme i napravite plan delovanja za budući period. Dovršite sve započete poslove pre nego što se upustite u nove projekte.

 

Ljubav: Venera i Mars u vašem prvom polju ukazuju na neravnotežu emocija i nesklad u partnerskom životu. Ili je partner potpuno pasivan ili mu ne dopuštate da se izrazi. U svakom slučaju trenutno vi diktirate tempo, što znači i da je sva odgovornost u vašim rukama.

 

Zdravlje: Emotivno ste zadovoljni, pa je i zdravlje na zavidnom nivou.

 

DEVICA

 

Posao: Merkur, vaš vladar, retrogradnim kretanjem prešao je iz prvog u dvanesto polje naglašavajući trenutnu konfuziju koja će potrajati dok se ne vrati u vaš znak. Dobro otvorite oči i više puta proveravajte urađen posao kako vam s ene bi omakla neka greška koja bi kasnije mogla skupo da vas košta. Posle 5. septembra očekujte poboljšanje na finansijskom planu.

 

Ljubav: Vladar polja partnerstva, Jupiter je u sekstilu sa Venerom, svojim dispozitorom, koji donosi potpuno nove okolnosti u vaš emotivni život. No, kako je Venera u dvanestom polju, neke od okolnosti mogu biti vezane za paralelne veze ili osobe koje su zauzete, stoga budite oprezni.

 

Zdravlje: Mislite pozitivno i ne zamarajte sebe nepotrebnim brigama.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

Inicijalizacija u toku...