Do 30 jula 2017. godine

Astrolozi napominju: Kroz otvorena vrata ljubavi prolaze i rizične strasti...

0

Turbulenta nedelja koja nam svima sledi možda odnosi finansijske probleme, ali zato donosi dosta ljubavi. Toliko i takve ljubavi da neće svi umeti na pravi način da izađu sa njom na kraj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao: Položaj vašeg vladara Marsa u Lavu, osnažen Suncem i mladim Mesecom, ukazuje na novi početak, ali i moguće teškoće zbog brzopletog i ishitrenog reagovanja. Stoga je neophodna veća doza opreza. Dobro proverite sve informacije koje stižu do vas, kako ne biste trošili energiju uzalud.

 

Ljubav: Venera iz Blizanaca ukazuje na osobu u blizini koja je zainteresovana za vas bez obzira na status. Ako ste u vezi, lako možete ugroziti postojeći odnos, flertom sa strane. Slobodni imaju priliku da biraju između dve, podjednako zanimljive osobe. Ne žurite sa odlukom.

 

Zdravlje: Sklonost glavoboljama. Mogući problemi sa respiratornim organima.

 

BIK

 

Posao: Vaša vladajuća planeta Venera trenutno boravi u polju finansija i gradi trigon sa Jupiterom, što je dobar znak za uvećanje poslova i zarade. Ali kako se približava opoziciji sa Saturnom čini se da ćete ipak morati da sačekate na uvećanje prihoda. Čuvajte se brzopletih odluka. Dobro izvagajte sve nove poslovne ponude.

 

Ljubav: Mars, vladar vašeg polja partnerstva, unosi izvesnu dozu konfuzije u vaš ljubavni život. Iako pravi dobre aspekte sa drugim planetama, prevladava konjunkcija sa Suncem, pa stabilnost veze može biti dovedena u pitanje, ne zbog treće osobe već zbog negativnih crta vašeg karaktera.

 

Zdravlje: Ojačajte imunitet, pazite na ishranu.

 

BLIZANCI

 

Posao: Venera u vašem znaku ukazuje na brojne povoljnosti na poslovnom planu, a kako je u sekstilu sa Merkurom, vašim vladarem, pratiće vas sreća u svim poduhvatima. Poslovi koje ste nedavno započeli povoljno se odvijaju, a dobijate i nove ponude.

 

Ljubav: Venera iz vašeg znaka ide u susret Saturnu koji već dugo boravi u vašem sedmom polju koje se tiče partnerstva. Iako su posrednici Merkur i Jupiter u dobrim aspektima, u najboljem slučaju možete da očekujete "mir u kući", ali situacija je daleko od idealne. Kompromis je neizbežan.

 

Zdravlje: Nesanica i umor posledica su stresa vezanog za poslovna dešavanja. Opustite se.

 

Kineski horoskop koji će vas obradovati: Sve što vam je nekada stajalo na putu - vreme da to zaboravite je sada

 

RAK

 

Posao: Događaji oko vas se odvijaju kao na filmu. Sa jedne strane Sunce i Mars u polju finansija predstavljaju okolnosti koje diktiraju ritam, dok sa druge strane, Venera iz dvanaestog polja navodi dešavanja na pogrešan put, mimo vaših želja. Posao ide onako kako diktiraju spoljni faktori.

 

Ljubav: Venera u dvanaestom polju ukazuje na otvorene mogućnosti za avanturu. Ako ste slobodni, iskoristite priliku za novu letnju romansu koja bi kasnije lako mogla da preraste u nešto više. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu, dobro proanalizirajte vrline i mane vaše nove simpatije.

 

Zdravlje: Stomak, organi za varenje i način ishrane direktno su povezani. Obratite pažnju na prevenciju.

 

LAV

 

Posao: Stelijum u vašem znaku, posebno zbog prisustva Marsa i mladog Meseca čini vas vrlo aktivnim. Nekad i previše, pa lako možete da postanete naporni za kolege smorene letnjim vrelinama. Period je dobar za nove početke, ali imajte više obzira prema drugima i ne budite previše zahtevni.

 

Ljubav: Venera u jedanaestom polju ukazuje na emotivne signale iz neposredne okoline, prvenstveno iz okruženja prijatelja. Pažljivo procenite situaciju pre nego što se upustite u flert. Budite strpljivi, ne preskačite važne etape u razvoju veze ako ne želite da se kasnije razočarate.

 

Zdravlje: Budite umereniji u jelu i piću, ne opterećujte organizam.

 

DEVICA

 

Posao: Merkur, vaš vladar je u dvanaestom polju, što i nije tako loše jer mu Venera iz desete kuće daje podršku aspektom sekstila. Sad je vreme da razmislite o novim idejama i da se dobro pozicionirate. Finansijska situacija je stabilna, a Jupiter iz drugog polja vam izdašno nadoknađuje sve što ste propustili.

 

Ljubav: Dobro postavljeni Jupiter koji ujedno vlada poljem partnerstva, u skladnom aspektu sa Venerom donosi dobre vesti i šanse za veliku sreću na ljubavnom planu. Slobodni će biti u prilici da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu i da započnu vrlo kvalitetnu vezu.

 

Zdravlje: Stelijum u znaku Lava, koji simbolizuje vaše dvanaesto polje, ukazuje na probleme sa srcem.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker