• Najpre je voditeljka Svetlana Grubor, koja nam je otkrila da je pre odlaska na trudničko odsustvo svakog vikenda ustajala u pet sati izjutra i sve zadivila načinom na koji funkcioniše u trudnoći, na svet donela dečaka. Ona je novom članu svoje porodice poželela dobrodošlicu 28. februara, nekoliko dana pre termina, a lepe vesti je prva podelila Svetlanina sestra Tijana.
  • Nakon Svetlane, i Kristina Radenković je postala mama! Ona je 23. marta na svet donela devojčicu koja je dobila ime Tara. Kristina nam je pre toga otkrila da su ona i njen suprug sve potreopštine za bebu spremili na vreme: ormarić, benkice, krevetac, kolica... Ona nije razmišljala o prvom susretu sa ćerkicom jer je mislila da je to "jedina stvar koju ne može da izmašta dok je ne uzme u ruke".
"Majčinstvo je jedna čaroobna stvar koju još ne mogu da dokučim u mislima", rekla je Kristina.
  • Šesnaestog aprila obradovali smo vas vešću da je Tamara Dekarić rodila devojčicu.  Ona i njen suprug Simon danas su ponosi roditelji male Simone.
Dok su iščekivali da njihova porodica bude bogatija za jednog člana, Tamara je za Story otkrila da još nije pripremila ništa za dolazak svoje male princeze i da je to zadatak njenog supruga, koji je trebalo da ispuni dok ona bude u porodilištu.
Ona je u toku trudnoće uživala u pažnji koju joj je Simon pružao.
"Meni od početka ne manjka pažnje, ona se sada samo povećala", otkrila nam je tada.
  • Dva dana posle Tamare - 18. aprila, pevačica Jovana Pajić donela je na svet ćerkicu Đinu. 
Pre porođaja, otkrila nam je da je njen suprug Sale tokom njene trudnoće bio pažljiv, brižan i potpuno posvećen.
"Zreliji smo nego pre četiri godine i spremni smo za sve što nas čeka", prisetila je Jovana i svoje prve trudnoće, kada je nosila ćerkicu Helenu.
  • Danas se i poslednja od naših lepih trudnica s naslovnice porodila! Danijela Buzurović i njen suprug Stefan obradovali su svoj sinčića Nestora mlađom sestrom, koja je dobila ime Klara, a njihov dom će ubuduće biti još veseliji.

Danijela je za "Story" u februaru otkrila da ona i Stefan imaju tremu zbog dolaska svoje ćerkice nas vest.

"Zaista imamo tremu, naročito zato što je devojčica. Često se pogledamo i kažemo: 'Devojčica, ej! Sad dolaze suknjice, lutke, mašnice… Sve je to jedan nov svet. Znamo kako je s autićima i loptama, a sada čekamo da nam u život ušeta damica koja će upotpuniti našu bajku i biti sestra našem sinu. Život je lep!", zaključila je Danijela.
  • I zaista jeste - život je lep, a našim lepoticama s naslovne strane Svetlani, Kristini, Tamari, Jovani i Danijeli je postao još lepši otkad su njihove porodice još bogatije. Čestitamo im od svega srca!

Porodila se i poslednja "Story trudnica": Emotivan put ka najlepšim danima u životu