• Viktorija i Dejvid Bekam

Popularna spajsica izgovorila je sudbonosno da slavnom fudbaleru davne 1999. godine. Njihovo venčanje je definitivno obeležilo tu godinu, budući da se ceremonija odigrala u predivnom dvorcu nadomak Dablina.
  • Ozi i Šeron Ozburn

Ekstravagantni par zarekao se na večnu ljubav davne 1982. godine. Frontmen grupe Black Sabbath izazvao je mnoštvo simpatija kada je priznao da je ovaj dan odabrao kako bi lakše upamtio godišnjicu braka.
  • Tom Hardi i Šarlot Rajli

Ljubav između britanskih glumaca rodila se na snimanju serije Orkanski visovi, a sudbonosno da izgovorili su na romantičnom jugu Francuske 2014. godine.
  • Džulija Roberts i Deni Moder

Prelepa glumica je svog izabranika upoznala tokom snimanja filma Meksikanac te i ne čudi što su za destinaciju simbolično odabrali Taos. Džulija Roberts i Danijel Moder su svoju ljubav krunisali 2002. godine, a svoje venčanje obeležili su intimnom proslavom koja se odigrala daleko od očiju javnosti.
  • Mila Kunis i Ešton Kučer

Od slatkih tinejdžera u seriji Vesele sedamdesete do zanosnog holivudskog para, Mila Kunis i Ešton Kučer imaju zanimljivu istoriju. Ipak, par je odlučio da stane na ludi kamen tek nakon što se ostvario u ulozi roditelja, a na ovaj savršeni dan Mila i ćerkica Vajt uparile su svoje haljine, što je oduševilo sve prisutne.

Oni su za najlepši dan odabrali poseban datum: 5 poznatih parova koji su se venčali 4. jula