Spremite pileća krilca sa kobasicom i mladim krompirićima, predlaže Lepa i srećna! Ukus je fantastičan...
Sastojci:
2 kašike biljnog ili maslinovog ulja po želji
12 pilećih krilaca
750 g ljute kobasice
1 kg mladog krompira
2 crvena luka
2 kašike origana
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Pouljite dva peha, pa poređajte u svaki po 6 krilaca. Zatim u oba pleha preko krilaca stavite isečenu kobasicu i mlade krompiriće, pa zatim pospite iseckanim lukom i origanom.
Lagan i ukusan obrok za celu porodicu: Zapečena piletina sa trapistom
Pecite oko 1 sat, ali na 30 minuta zamenite plehove, onaj koji je bio u donjem delu rerne prebacite iznad i obrnuto. Inače, znajte da količina namirnica po ovom receptu odgovara za 6 porcija.