najbolje iz turske kuhinje

Može da priušti sebi bogatu trpezu, ipak njegovo omiljeno jelo je iz siromašne kuće: Turski Bred Pit otkriva RECEPT za najukusniju čorbu! (FOTO)

0
Iako je svojim plavim prodornim očima osvojio srca mnogih dama, Kivanč Tatlitug otkriva da je njegovo srce osvojila jednostavna porodična kuhinja, što je samo jedan od pokazatelja njegove skromnosti.
foto: Facebook
foto: Facebook

Plavoooko-plavokosi truski glumac bosanskih korena osvojio nas je kao Mehmet u seriji "Gumuš", a onda rasplakao ulogom nesrećno zaljubljenog Behlula u "Zabranjenom voću". Ove sezone Kivanč Tatlitug (36), turski Bred Pit kako ga fanovi zovu, snima seriju "Džesur i lepotica", priču o nemogućoj ljubavi, a partnerka mu je lepa Tuba Bujukustun koja beleži hit za hitom, piše Lepa & srećna.

 

Oženio se turski Bred Pit: Zašto majka popularnog glumca nije bila na venčanju? (FOTO)

 

Zgodni glumac i njegova supruga, stilistkinja Bašak Dizer, s kojom je u februaru proslavio prvu godišnjicu braka, mogu sebi da priušte mnogo toga, ali, ipak, Kivančevo najdrže jelo je tarhana čorba iz tradicionalne turske kuhinje.

 

 

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

 

Možda zato što ga podseća na detinjstvo i trpezu mame Nurten s kojom poslednjih godina nije u najboljim odnosima, jer mama snahu, kako sama kaže, drži na odstojanju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker