Predlog za čistu peticu

Ezelovo omiljeno jelo: Režim ishrane promenio sam zbog žene, i najviše volim kada mi spremi ovo! (FOTO)

0
Od romantičnog venčanja u maju turska glumačka zvezda Kenan Imirzalioglu, Ezel iz istoimene serije, smršao je sedam-osam kilograma. Zato ga u medijima zadirkuju da je glavni razlog tome 14 godina mlađa supruga Sinem Kobal. Ruku na srce, Sinem i jeste najvećim delom "krivac" za to...
foto: Facebook
foto: Facebook

Plašeći se da joj muž ne pusti stomačić poput drugih kolega, lepa Sinem je preuzela stvari u svoje ruke i Kenana upisala u teretanu koju i sama posećuje, a u kuhinji sprovela radikalan zaokret i počela da priprema zdrava jela, piše Lisa. Ispostavilo se da je za sve to, računajući i brkove koje je ponovo pustio, motiv novi film.

 

Markantni Kenan je, naime, prihvatio glavnu ulogu u filmu "Džingoz Redžai" koji se snima po romanu turskog pisca Pejamija Safe. Džingoz je zapravo turska verzija šarmantnog francuskog lopova Arsena Lupena koji krade od bogatih i daje sirotinji. Pa da bi lako trčao po krovovima i penjao se uz oluke, glumac mora da je vitak i gibak poput mačke.

 

Glumica obožava specijalitet iz Antepa: Feriha ovako sprema bejran čorbu (FOTO)

 

No, pokazalo se da su dijeta i nabijanje kondicije najlakši deo priprema. Onaj teži tiče se izbora Kenanove partnerke. Mediji pišu da je glumac odbio 12 predloga, između ostalog i da snima sa lepom Songul Oden, koju znamo kao Gumuš iz istoimene serije, jer, navodno, želi mlađu partnerku. Da bi skratio celu priču, producent je novopečenom mladoženji predloži da ženski lik tumači njegova supruga Sinem Kobal.

 

I to je odbio:

Bilo bi divno da zajedno radimo, ali ne sada. U nekom drugom projektu", navodno je rekao glumac koji inače obožava povrće spremljeno na maslinovom ulju, pa njegova Sinem i nije morala mnogo da se muči oko jelovnika.

A najdraže jelo su mu tako pripremljene artičoke. Inače, za razliku od mnogih kolega koji se hvale kulinarskim umećem, Kenan se ne bakće po kuhinji. Slobodno vreme radije koristi za negu svojih bonsai biljaka, gardenija i ljubičica.

 

makonda-tracker