Sastojci:
Kora:
2 šolje oraha (potopljenih u vodi par sati najmanje)
1 šolja kokosa
1 kašika rogača
10 urmi (potopljenih u vodi par sati)
Pomorandža za dug i zdrav život
Fil:
1-2 šolje indijskih oraha (potopljenih u vodi par sati najmanje)
2-3 supene kašike meda
sok od 3 velike narandže
narendana kora 1 narandže (samo ako imate organske narandže)
1/4 šolje kokosovog ulja (otopljenog)
Priprema:
Sve sastojke za koru blendati dok ne dobijete jednoličnu smesu. Dobijenu koru rastanjiti u kalup, tako da napravite kadicu u koju ćete sipati fil. Pripremite fil tako što ćete indijske orahe, med i sok od narandže blendati na najjače dok ne dobijete kremastu smesu.
Tada dodajte istopljeno kokosovo ulje i blendajte još malo. Izlijte smesu u kalup. Stavite u zamrzivač na 2 sata najmanje (najbolje preko noći). Tortu čuvajte u zamrzivaču, lepše se seče, a veoma se brzo otkravljuje.