Čuvajmo zdravlje

Ovaj recept postaće vam jedan od omiljenijih: Ručak bez glutena koji Novak Đoković obožava

0
Slavni teniser Novak Đoković veliki je pobornik bezglutenske ishrane, koja je trenutno jedna od najpopularnijih na svetu...
foto: Instagram
foto: Instagram

Sastojci:

 

500 g teletine


200 g šargarepe

300 g korena celera

200 g paškanata

 

250 br uljane repice

prstohvat šafrana

 

1 čen belog luka

jedna veza rukole

3 kašike pavlake

 

začini

 

so

 

biber

 

30 cl vode

 

Priprema:

 

Teletinu iseći na kockice i propržite na puteru, dodati šafran i promešati. Šargarepu, koren celera, paškanat, uljanu repu isecite na štapiće i kockice i sve dodati i pržiti iti propržite nekoliko minuta, piše Kurir. Sipajte vodu i začin i ostavite da provri, onda smanjite vatru i neka lagano vri sve dok povrće niju skuvano, ali još uvek čvrsto.

 

Metoda telesnog časovnika: Novak Đoković otkrio formulu za zdravlje i uspeh!

 

Dodajte pavlaku i kuvajte još 5 minuta. Sklonite sa vatre dodaje krupno naseckanu rukolu.

makonda-tracker