Sastojci:
500 g teletine
200 g šargarepe
300 g korena celera
200 g paškanata
250 br uljane repice
prstohvat šafrana
1 čen belog luka
jedna veza rukole
3 kašike pavlake
začini
so
biber
30 cl vode
Priprema:
Teletinu iseći na kockice i propržite na puteru, dodati šafran i promešati. Šargarepu, koren celera, paškanat, uljanu repu isecite na štapiće i kockice i sve dodati i pržiti iti propržite nekoliko minuta, piše Kurir. Sipajte vodu i začin i ostavite da provri, onda smanjite vatru i neka lagano vri sve dok povrće niju skuvano, ali još uvek čvrsto.
Metoda telesnog časovnika: Novak Đoković otkrio formulu za zdravlje i uspeh!
Dodajte pavlaku i kuvajte još 5 minuta. Sklonite sa vatre dodaje krupno naseckanu rukolu.