Za ljubav i ostvarenje snova

Koju biste želju ostvarili pre: Ovako ćete na pravi način da iskoristite snagu mladog Meseca

0
Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu pa dolazi do pojačane osetljivosti. Takođe, nije svejedno šta očekujete od Mesečeve moći...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi Mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi Mesec daje pojačanu intuiciju, što može da bude vrlo korisno kada treba doneti neku odluku.

 

Ovo je i vreme kada je povoljno da krenemo s odbacivanjem loših i štetnih navika. Pokrenuti moć Meseca u svoju korist nije lako - reč je o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, utiče na vreme i na raspoloženje. Moć koja se krije u mladom Mesecu je više puta jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

 

Da li znate: Zašto nam je dok spavamo jedna noga uvek malo otkrivena?

 

Važno je kakvu želju želite jer nije svejedno šta očekujete od Mesečeve moći. Svaka energija može da se usmeri, ali su moguće i greške, a nije dobro da vaše nesvesno povlači sile različitih moći.

 

Zato svaki Mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti, a manji rituali - na primer, sa paljenjem sveća - ne bude pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj meri usmeriti. Znači, samo jedna greška može da ima velike posledice.

 

Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. Potrebno je da dobro razmislimo o željama i da imamo na umu samo ljubavnu magiju - onu koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja.

 

makonda-tracker