opasna po život

Smršao 6 kilograma za 7 dana: Dijeta Uspavana lepotica uzela maha, bukvalno je smrtonosna

0

Dijete se dele na zdrave i nezdrave, a jedna dijeta je uzela maha uprkos činjenici da je opasna po život. Ne dajte da vas zavara njen bajkovit naziv...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema dr Majklu Brosu, koji je izumeo dijetu uspavana lepotica, možete da izgubite kilograme tako što ćete spavati što duže - spava se od sedam do devet sati i jedu se integralne žitarice koje su dobre za san. Kada spavate, ne jedete i to je osnovni pristup.

 

Postoje dva različita načina primene ove dijete. Prvi je baziran na regularnom spavanju umesto jela, a drugi na korišćenju sedativa da bi se što duže spavalo. Ovaj poslednji je izuzetno opasan i ne preporučuje se.

 

Izgubite kilograme za 10 dana uz pomoć vode i ovih 5 pravila


Dijeta Uspavana lepotica nije nikakav program ishrane, već samo čista redukcija unošenja hrane uz pomoć trošenja vremena na spavanje. Na Kanalu 4 je u emisiji “Kako najlakše da smršate” prikazana baš ova dijeta koju je držao Rob. On je za šest nedelja izgubio 7 kilogram i 700 grama, a bio je težak 135 kilograma.


Za razliku od normalnog sna, koji je dobar za zdravlje i obnavljanje energije, ovi ekstremni slučajevi dovode do toga da korisnici spavaju 20 sati.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker