Tranformacija godine

Ispovest Done Džili: Evo kako sam uspela da smršam bez hirurške pomoći (FOTO)

0
Da, moguće je! Mlada Dona je poručila svim devojkama kako da dođu do željene težine.
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Dona Džil

Sećam se da sam jednog dana sela za radni sto na svom novom poslu i osetila se veoma neprijatno. Kako sam tada imala 104 kilograma i bila visoka 162cm, nije bilo čudno što se tako osećam”, objasnila je Dona.

foto: Profimedia


Dona


Započela sam svoju borbu sa kilogramima još kao tinejdžerka. Znala sam da se zapravo borim protiv svoje ishrane, jer sam uvek preterivala. Hrana koja me je tada privlačila su , bez svake sumnje, slatkiši. Volim čokoladu, sladolede i čizkejk i uvek ći ih voleti”, izjavila je Dona.

foto: Profimedia

Međutim, to nije bilo dovoljno. 

Rešila sam da promenim stvari, kada sam zaista odlučila da napravim promenu i povedem računa o svom zdravlju u svojoj 22. godini”, rekla je Dona.


Dona
foto: Profimedia

Dona

Počela sam od malih koraka, i nisam menjala svoj način ishrane dok nisam odmakla sa svojim fitnes aktivnostima. Uživala sam u ovoj promeni. Kada sam prvi put otišla na takmičenje iz fitnesa imala sam 52 kilograma, što je tačno polovina žene kakva sam nekada bila”, zadovoljno je izjavila Dona.

 

foto: Profimedia

Gubitak kilograma je promenio moj način života u pozitivnom smislu. Mnogo ljudi mi je prišlo i upitalo me za savet. Uvek im objasnim svoju put i govorim im da misle pozitivno jer to može učiniti čuda”, poručila je Dona svim mladim ljudima koji imaju sličan problem.

makonda-tracker