Ona zna da je rasti uvek lepa, ali...

10 dana posle porođaja preduzela drastične mere: Novi režim ishrane Ane Nikolić

1

Pevačica Ana Nikolić postala je majka, ali čim je videla kazaljku na vagi i nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, samo deset dana posle porođaja shvatila da je "vrag odneo šalu", te se odlučila na sledeću dijetu...

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Naime, čim se oporavi od carskog reza, Ana Nikolić krenuće na treninge kod majke Miljane. Osim što nije zadovoljna time kako trenutno izgleda, uplašena je i za zdravlje, te je čvrsto rešila da debljini stane na put.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić/kurir

Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme.

 

Kada je ostala u drugom stanju, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja", rekao je izvor blizak majci male Tare i dodao da se ona brzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak.

Ne može sve sama: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta zamolili za pomoć (FOTO)


Za početak, izbacila je iz ishrane testo, slatkiše i sokove, pa bi uskoro trebalo da počne da mršavi.

foto: Instagram/printscreen

A kako bi sve ipak išlo brže, atraktivnoj pevačici će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

foto: Instagram

Miljana je presrećna što joj je Ana podarila unuku, ali veoma je kritična prema ćerki što je u trudnoći bila toliko opuštena i rekla joj je da pod hitno mora da smrša deset-petnaest kilograma, taman dok se oporavi od carskog reza, a onda joj slede naporni treninzi.

 

Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već izgleda kao ona stara, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila", zaključuje sagovornik.

makonda-tracker