Oglas koji je postao viralan

27-godišnjakinja prodaje verenički prsten: Da li će 5000 dolara nadomestiti ovakav raskid i lišiti je neprijatnih uspomena?

0

Kada ju je zaprosio ona je mislila da su joj se ostvarili svi snovi. Zajedno su kupili kuću, renovirali je, imali su čak i kućnog ljubimca zajedno. Planirali su venčanje kojeg na kraju nije bilo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, 27-godišnja Laura napisala je oglas na eBayu i privukla mnogo pažnje. Verenički prsten na aukciji sa početnom cenom od 4.700 dolara nesuđena mlada pokušava da proda kako bi uspela da pokrije troškove priprema za zajednički život.

Mislila sam da je to u redu. Bred je bio super dečko, zgodan, zabavan, sa smislom za modu. Moj verenik počeo je sve kasnije da dolazi kući, govoreći da su on i Bred proveli ludu noć. Često je sledećeg dana hodao poput Džona Vejna, a ja sam mislila da je sigurno bilo ludo kad ne može ni da hoda normalno", priznala je.

Nezaboravna: Emina - njegova večita ljubavna bol (FOTO)

 

Jednom dok ga raspakivala njegove stvari, našla je seksi haljinu koja nije bila njena, plavu periku i ružičaste štikle... Tada je shvatila da je njen verenik u vezi sa svojim prijateljem.

foto: Profimedia

To je razlog zašto danas prodaje prsten - sa željom da se reši neprijatnih uspomena, ali i da pokrije dugove koji su nastali zbog kupovine kuće u kojoj je trebalo da živi sa sada bivšim verenikom nakon venčanja.

 

makonda-tracker