Da zanemiš od straha

Snimak koji je postao viralan brzinom svetlosti: Dečak koji je pronašao duhove?! (VIDEO)

0
Jedna mama, očarana plesnim pokretima sinčića, odlučila je taj trenutak da ovekoveči snimkom. Međutim, ostala je bez teksta kada je videla šta se još dogodilo, a da pre nije primetila...
foto: Instagram
foto: Instagram

Ebi Koleman, radio voditeljka iz Brizbejna, snimala je svog sina kako igra, a onda je uočila čudan detalj na snimku zbog kog se malo uplašila. Međutim, tek kada je njen sin nakon toga počeo čudno da se ponaša, zaista su joj se odsekle noge.

 

Naime, u jednom trenutku se ispred dečaka pojavljuje nešto što liči na svetlosnu kuglu koja brzo prolazi ispred kamere i nestaje. Budući da nije primetila ovu pojavu dok je pravila snimak, voditeljka je tek kasnije primetila da se ovo desilo - i iskreno se uplašila.

 

Greška otkrivena u Prijateljima 12 GODINA po završetku serije?! (VIDEO)

 

Ali, stvari tek tada postaju čudne! Jer, sve od tog događaja, njen sin stalno prstom pokazuje na nešto iza nje (iako iza nema ničega) i ne prestaje da se smeje!

 

Ebi je pored snimka napisala šta joj se desilo i pitala svoje pratioce na Instagramu da li znaju šta bi moglo da bude u pitanju - dodavši da će posle ovoga definitivno da se preseli.

 

 

A video posted by Abby Coleman (@abbyjanecoleman) on

 

makonda-tracker