u ritmu balada

Provedite Dan zaljubljenih i Dan žena uz romantične hitove: Hari Mata Hari spreman za solističke koncerte u Beogradu i Novom Sadu

0
Romantični hitovi i izvanredni nastupi dolaze na praznik svih koji su zaljubljeni ili ljubitelji vina.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

U velikoj dvorani Spens-a, na Dan zaljubljenih,14.02.2016., sarajevska pop grupa Hari Mata Hari održaće solistički koncert za Novosađane. Već za Dan žena, 08.03.2016. i Beogradska publika će u Sava Centru moći da uživa uz dobro poznate hitove: "Kad dođe oktobar", "Volio bih da te ne volim" , "Svi moji drumovi" , "Strah me da te volim" , "Otkud ti k'o sudbina", i tako dalje. 

 

Koncerti u Beogradu i Novom Sadu će biti prilika da Hari, pored starih hitova, promoviše i nove pesme svog poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi: "Staromodan tip" i "Ćilim" , ali i dve duetske pesme: "Još me plašiš" sa Elenom Risteskom i "Nema ljubavi" sa Jelenom Tomašević, za koje uskoro priprema spotove. 

 

Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstix-a, Eventim-a i na blagajni Spensa po cenama od 1.200, 1.500, 1.700 dinara. Beogradska publika će svoje karte moći da pronađe na prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, Ticketline-a i na blagajni Sava Centra. Cene ulaznica su: 1.500, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

makonda-tracker