Iznenadila

Milica Dabović u zagrljaju boksera: Noćas nam ljubav ne gine! (FOTO)

0
Perspektivni momci iz Beso de Loco nakon prvog CD-a Poljubac ludaka izdali su singl za koji su uradili i spot. U ovom video rešenju, sarađivali su sa Milicom Dabović, atraktivnom kapitenkom košarkaške reprezentacije, Miljanom Rovčaninom poznatim bokserom i Markom Radosavljevićem, manekenom...
foto: Promo
foto: Promo

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu tokom januara.

 

foto: Promo

Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa fantastičnom Milicom Dabović koja se odlično snašla u ulozi. Spot smo snimali sredinom januara a na premijeru smo čekali malo duže zbog Miličinih obaveza u klubu.

Želeli smo da ekipa koja je radila na spotu, Milica, Miljan i Marko, budu tu, kada ona doživi premijeru'', rekli su momci iz Beso de Loco benda.

Dabovićeva je, samo zbog promocije spota, uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd.
 

foto: Promo

Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem deo ove ekipe. Kada sam čula pesmu rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada kada sam videla i spot sigurna sam da će imati milionske preglede na Jutjubu'', izjavila je Milica.

Muziku i tekst za Noćas nam ljubav ne gine radila je Aleksandra Milutinović a poverenje za snimanje spota ukazali su produkcijskoj kući E- Digital.

makonda-tracker