Višeminute ovacije

Održana premijera filma Smrdljiva bajka: Veliki povratak Žarka Lauševića

Nakon više od 15 godina publika je sinoć u Sava centru napokon dočekala da na velikom platnu vidi glumca Žarka Lauševića, i to premijerno u filmu Smrdljiva bajka.
0
1 / 5 Foto: Vladimir Šporčic, Damir Dervišagić Za Kurir

Osim sjajne glumačke ekipe, najveću pažnju publike i medija privukao je Žarko Laušević koji se nakon skoro dve decenije ponovo vratio glumi.

Laušević je glavnom ulogom u ovom filmu još jednom pokazao da je i dalje jedan od najboljih glumaca sa naših prostora. Nakon završetka filma Smrdljiva bajka, publika je stajaćim ovacijama nagradila ekipu filma, ali aplauz i ovacije od gotovo desatak minuta dobio je upravo Žarko. Publika je pokazala koliko se uželela glumca nakon svih ovih godina i pružila mu podršku.

Ne treba zanemariti ni fenomenalnu Jelenu Đokić koja je glumila glavnu žensku ulogu,  ali ni Petra Božovića i ostatak ekipe.


Među mnogobrojnom publikom koja je došla da prva pogleda film scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića bile su slavne glumice Seka Sablić i Milena Dravić, reditelji Srdan Golubović i Gorčin Stojanović, glumica Borka Tomović, pisac i političar Vuk Drašković...

makonda-tracker