Uzbudljiva avantura u Briselu

Sanja Marinković: Posao sam pretvorila u zadovoljstvo i pronašla recept za sreću (FOTO)

0

Iako je radoholik, voditeljka Sanja Marinković uvek nađe dovoljno vremena da udovolji ličnim hedonističkim porivima, a svoj život uredila je prema sopstvenim pravilima tako da iz svakog pada crpe snagu za nove pobede

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

 

Voditeljka Sanja Marinković (43) tokom godina uspela je da posao pretvori u zadovoljstvo, pa joj svaki dan predstavlja novu i uzbudljivu avanturu. Mada već godinama vodi emisiju Magazin in, kojom je i osvojila milionski auditorijum, ova dama angažovala se u brojim aktivnostima koje joj mame osmeh na lice i motivišu za buduće izazove, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Vodeći se novim avanturama, Sanja je nedavno boravila u Briselu odakle se vratila ispunjena pozitivnim utiscima.

 

- Kažu da iskustva sa putovanja i sećanja na njih mnogo duže utiču na hormon sreće nego bilo koje drugo zadovoljstvo. Najlepše je kada spojite posao i uživanje, što mi se desilo prošlog vikenda kada sam bila gost uglednih beogradskih frizera Voje Radivojevića i Saše Demića i otputovala u Brisel na Style Masters Show 2017, izbor najboljeg frizera na svetu. Desetine najboljih majstora frizure iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, zajedno sa oko 4.000 njihovih kolega iz celog sveta, imalo je privilegiju da prošeta crvenim tepihom, uživa u glamuroznoj večeri i spektaklu na sceni. Umetnička dela napravljena posebnim tehnikama šišanja, farbanja i oblikovanja kose ostavila su nas bez daha, a gospodar stila za 2017. godinu je predstavnica iz Nemačke – kaže Sanja za Story, a zatim objašnjava kakve je uspomene ponela s ovog putovanja:

 

foto: Privatna Arhiva


- Belgija je za mnoge sinonim za najbolju čokoladu, pivo i pomfrit, ali za mene to je zemlja najlepših gradova i kulture. Uživala sam obilazeći raskošna zdanja iz 14, 15. i 16. veka u Briselu, Brižu i Gantu. Probala sam fantastične specijalitete flamanskih majstora kuhinje i imala priliku da okusim najbolja piva, od kojih se svako služi u specijalnoj čaši. Ne pamtim kada sam poslednji put iz nekog kluba došla kući u pet ujutru kao u Briselu posle žurke – šaljivo je prokomentarisala voditeljka.

 

Bajkovito: OVDE Sanja Marinković provodi najradosniji hrišćanski praznik (FOTO)

 

Po povratku u Beograd, Sanju očekuju uobičajene obaveze, ali i jedan zanimljiv projekat u kome joj je partner u zločinu njena prijateljica i koleginica Vesna Dedić

 

- Osnov prijateljstva jeste poverenje, a sve ostalo je drugarstvo i poznanstvo, pa s obzirom na to da smo nas dve više od 20 godina prijatelji, ispostavilo se da smo i odlični poslovni partneri. Prvi i naš najdraži zajednički projekat jeste radionica za novinare Officina, koja je više od decenije rasadnik potencijalnih TV voditelja, novinara i reportera – kaže Sanja i dodaje:

 

- Nikada nismo bile licemerne ili slatkorečive jedna prema drugoj, ni privatno ni poslovno. Nas dve vaspitavane smo na istim moralnim vrednostima, a različitosti u karakterima, načinu odlučivanja i interesovanjima, prihvatale smo kao prednost a ne kao prepreku. Ako neki zajednički projekat ne istraje to je samo znak da nam više ne predstavlja zadovoljstvo i da u njemu ne uživamo. Tako je i kada je reč o Bulevaru ženskih tajni koji se održava 20. i 21. maja u Beogradu u Ušću i 27. i 28. maja u Podgorici u Delta Cityju. Inspirisane pitanjima koje nam godinama postavljaju gledateljke, Vesna i ja osmislile smo manifestaciju kroz koju ćemo moći da damo odgovore na mnoga od ovih pitanja.

 

Fotografija koju ne smete da propustite: Sanja Marinković, Kalina Kovačević i Iva Štrljić u noćnom provodu! (FOTO)

 

Uvek nasmejana i vedra, Sanja objašnjava na koji način obogaćuje kvalitet svog života:

 

foto: Privatna Arhiva


- Znam samo da žene na ovim prostorima zaista imaju jedinstvenu snagu jer moraju da se bore svakoga dana. Kažu da ovog proleća svaki prosečan Srbin leže sa brigama, s njima se budi i ceo dan provede zabrinut. Svako od nas prošao je trenutke kada nam ide u poslu, kada nas ruše, kada smo voljeni, ostavljani ili ostavljamo i svi mislimo da tamo neko iza onog prozora ima lepši i srećniji život. Recept je da počnemo da mislimo na sebe i da prestanemo da merimo našu sreću u odnosu na želje i potrebe drugih. Požrtvovanost jeste dobra, ali pored dece, partnera i roditelja, treba da vodimo računa i osebi pa ćemo tako lepše brinuti i o drugima. Trudim se i ne ide mi tako loše – zaključuje Sanja.

 

makonda-tracker