Sve je tamo gde i treba da bude

Drugarica fotografisala novine, te joj prosledila šta ju je na to navelo: Reakcija Anastasije Ražnatović na vest o ženidbi Miloša Teodosića (FOTO)

0
Košarkaš Miloš Teodosić na leto staje na ludi kamen, a srećna izabranica njegovog srca je lepa glumica Jelisaveta Orašanin. Ipak, daleko se čuo komentar bivše devojke, ćerke pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koju je drugarica obavestila o tome šta se događa...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasiji Ražnatović bilo je praktično svejedno kad je saznala da se njen bivši dečko Miloš Teodosić na leto ženi Jelisavetom Orašanin, saznaje Kurir. Ćerku folk zvezde Cece Ražnatović o tome je obavestila drugarica tako što je slikala dnevne novine u kojima je bila informacija o Teovoj svadbi i fotografiju prosledila Anastasiji.

foto: Damir Dervišagić

Miloš Teodosić prekršio sopstveni princip i posle dužeg vremena otkrio detalje iz ljubavnog života: Jelisaveta i ja smo srećni, ovog leta... biće svadbe! (FOTO)

 

To se sve, prema rečima sagovornika, dogodilo uoči Prvog maja.

 

Kumovi su spremni, a mlada pažljivo bira haljinu: Svi detalji venčanja Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića (FOTO)

U tom trenutku Anastasija je bila u provodu s Veljkom i društvom, i rekao bih da joj ta poruka nije pokvarila raspoloženje. Nimalo je nije pogodilo to što je njen bivši dečko odlučio da stane na ludi kamen.

 

Više se iznenadila što joj je tu vest javila bliska prijateljica. Ona je tu poruku prvo iskulirala, a kasnije joj je konkretno odgovorila - ne razumem zašto mi šalješ takve stvari, šta ja imam s tim? Neka mu je sa srećom", priča izvor.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, nije se na tome završilo! Tek što je razmenila poruke sa drugaricom, Anastasiji su prijatelji ponovo slali linkove i naslovne strane.

 

foto: Dragan Kadić

Anastasiju Teo ne zanima. To je za nju odavno završena priča", završava izvor.

makonda-tracker