prijavila pljačku policiji

Marijani Mateus ukradene stvari vredne milion dinara: Ovakvu neprijatnost nikome ne bih poželela!

0
"Nažalost, pokradena sam", potvrdila je poznata dizajnerka za medije.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Danas je otkriveno da je uspešnu kreatorku Marijanu Mateus jedna od njenih ličnih asistentkinja poktradala tokom proteklih nekoliko meseci. Stvari u vrednosti od 12.000 evra nestale su iz njenog ateljea u Zemunu.

 

Marijana Mateus: Promena sredine vam može doneti mnogo toga lepog (FOTO)
 

Marijana dugo sumnjala u krađu da bi pre nekoliko dana saznala da je potkradaju jer su joj vremenom nestajale stvari, ali je u početku mislila da to nije moguće. Međutim, danas je ustanovila da je došlo do ozbiljne krađe kada je videla da joj nedostaje veliki broj uniformi koji su se nalazili u jednom od ormana atelja.

 

Marijana Mateus: Pitam se da li će bašta raja izgledati ovako dobro... (FOTO)
 

Unofrome su vredne oko milion dinara. Odmah je pozvala policiju, a kada je krenuo uviđaj, utvrđeno je da su joj, uz uniforme, nedostaju i brojne lične stvari kao što su firmirane torbe, nakit i obuća - otkrio je izvor blizak ljudima koji su vršili istragu.

 

Marijana Mateus otkrila šta je čini srećnom: Ko kaže da su dijamanti devojkama nabolji prijatelji?! (FOTO)

 

Kreatorka je ovo potvrdila.

 

- Nažalost, pokradena sam! Prijavila sam to policiji u koju verujem i koja će sigurno otkriti počinioca dela. Nije važna materijalna vrednost, ali svakako neprijatnost koju prolazim ne bih nikome poželela - rekla je Marijana.

makonda-tracker