ogorčena

Slavna pevačica osudila novinare zbog pitanja o potomstvu: Možda neko ne može da ima dete zbog zdravstvenih problema!

0
Helena Paparizu provodi srećne trenutke sa Andreasom Kapsalisem, a neka njena pojavljivanja u javnosti su pokrenula glasine o trudnoći.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

Naime, početkom godine pevačica je bila u jednom hotelu u centru Atine iz profesionalnih razloga i ne po prvi put odabrala da obuče helanke, čizmice bez štikle i široki, zakopčani kaput. Birajući stajling koji bi odabrala jedna trudnica pokrenula je lavinu glasina.

 

Nakon Natali Portman, i srpski glumac osvojio Hjuston: Svetozar Cvetković dobio prestižnu nagradu kritike

 

Blizak izvor iz njenog poslovnog okruženja je izjavio da se "takve stvari ne mogu sakriti dugo. Sigurno, beba će upotpuniti njenu sreću.

 

Drugi bliski saradnik je na te spekulacije smejući se odgovorio "Ma da li je moguće!" Atraktivna pevačica i članica žirija za grčki Voice je više puta izjavila da je "imati dete Božji blagoslov."

 

People Greece piše da je pevačica jednom prilikom osudila što se takva pitanja javno postavljaju ženama iznad 30 godina rekavši da to nije lepo i da možda neko nema dete iz zdravstvenih razloga.

 

Savet Lepe Brene koji svaka žena mora da posluša: Poznata pevačica pričala o borbi protiv kancera!

 

Dodala je i da se ona ne suočava sa takvim problemima ali da ne voli takva pitanja, dodavši:" Čak ni moje dobre prijateljice mi ne postavljaju takvo pitanje, a to rade neki novinari. Nije lepo!"

makonda-tracker