TUGA

Ne može da se pomiri sa njegovim gubitkom: Dana Karić se na dirljiv način oprostila od svog strica (FOTO)

0
Danica Karić ne može još uvek da se nosi sa porodičnom tragedijom koji ih je pre nekoliko dana zadesila...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mlada Danica Karić, kao i cela porodica Karić, još uvek ne može da se pomiri sa tragedijom koja ih je zadesila pre 5 dana, sa gubitkom Sretena Karića.

 

Danica je svoju tugu i bol podeila na Instagramu i na dirljiv način objasnila koliko joj fali i nedostaje njen stric.

 

Plaža, romantika i zaljubljeni pogledi: Danica Karić i Nikola Stojilković otputovali na luksuzan medeni mesec (FOTO)

 

Striko moj!
Evo, danima pokušavam da napišem nešto ali po prvi put, nemam reči. Ne znam šta da napišem a da to može da opiše moju ljubav I poštovanje prema tebi. Ne želim da pišem o tome koliko nas sve boli ovaj rastanak, volela bih da se ipak sećam tvog veselog duha, tvog nežnog osmeha I tvoje ljubavi prema prirodi.
Puno stvari sam naučila od tebe. Svi mi. Hvala ti na tome! Hvala ti što si uvek bio nasmejan kada je bilo najteže. Hvala ti što I u ovim, za našu porodicu teškim, godinama si uvek imao smisao za humor, veselio se: muzika I ples su mi sinonim za tebe! Uvek bismo plesali ti I ja! Ti imaš poseban stil, šmekerski, pa bismo se smejali I plesali I slušali muziku dan I noć! Hvala ti što si uvek bio tu za nas, kad god je trebalo, šta god je trebalo. Nikad niste odvajali svoje bratance I bratanice od svoje rođene dece. Hvala ti što si nas naučio, svojim primerom, da poštujemo I volimo svoje roditelje, svoju braću I sestre, starije od sebe; da budemo uvek pre svega dobri ljudi I da se vodimo dušom I srcem u svemu, iako to ponekad ne donosi materijalna blaga, puni dušu nebeskim blagom. Hvala ti što si posle Dede našeg najdražeg ti postao glava porodice I vodio nas dostojanstveno, sa sjajom u očima. Hvala ti što si nas sad nekako i podsetio na nas porodični moto: porodica je najsigurnuje mesto.

Hvala ti, Striko moj, na svemu što si za sve ljude činio, ne samo za nas. GDE GOD sam išla, sa kim god razgovarala, sastančila, UVEK su tebe izdvojili kao najomiljenijeg Karića. Tvoja dobrota I veseli duh su zaista ostali svima u sećanju I brzo si se podvukao pod kožu svima koji su te upoznali. Ti si bio poseban. Bio. JESI POSEBAN! JESI! Ti to jesi I uvek češ biti!

makonda-tracker